|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:33 am
eek crying jejkuuu.... rozruba w durem crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:35 am
Kitty ShadowCat eek crying jejkuuu.... rozruba w durem crying crying no wlasnie tez to zauwazylam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat eek crying jejkuuu.... rozruba w durem crying crying swietne zdjecie Kitt!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire
no, ju chyba ciut lepiej..trzeźwieję kurczę już od ok. 14.30...łah...Avsko Rynn...czybyś ty też miała kacyka? Może soczku? Marzena- dziękuję *ukłon lekki, zeby się nie wywrócić* A przy okazji witam się z tobą, bardzo mi miło Del jestem robię tu za druidkę *podaje łapkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:39 am
uhmm.. jak myślicie za ile bedzie złoty liśc laurowy? sweatdrop 30 k? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:41 am
M-Teen uhmm.. jak myślicie za ile bedzie złoty liśc laurowy? sweatdrop 30 k? xp Nie wiem...ja dzisiaj nie myslę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:43 am
racqel Kitty ShadowCat eek crying jejkuuu.... rozruba w durem crying crying swietne zdjecie Kitt!!! gdzie?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:43 am
Witam wszystkich... Mam pewien problem... kupiłem sobie nowe ubranie ale nie moge go nałożyć. No dobra, aj go nie wiedze na swojej postaci, chciaż w przebieralni ma je na sobie? A czy wyw idzicie to ubranie? Bo ja nie sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:44 am
Qatryk Witam wszystkich... Mam pewien problem... kupiłem sobie nowe ubranie ale nie moge go nałożyć. No dobra, aj go nie wiedze na swojej postaci, chciaż w przebieralni ma je na sobie? A czy wyw idzicie to ubranie? Bo ja nie sweatdrop ... hej.... a jakie to ubranie?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:45 am
M-Teen uhmm.. jak myślicie za ile bedzie złoty liśc laurowy? sweatdrop 30 k? xp 21k ziom. Jaka zadyma w Durem? Chodzi o te tumany kurzu i zdewastowane mienie? Generalnie taki syf jest tam od kilku dni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:46 am
[ Kaku ] M-Teen uhmm.. jak myślicie za ile bedzie złoty liśc laurowy? sweatdrop 30 k? xp 21k ziom. Jaka zadyma w Durem? Chodzi o te tumany kurzu i zdewastowane mienie? Generalnie taki syf jest tam od kilku dni blaugh Jeden wielki burdel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] M-Teen uhmm.. jak myślicie za ile bedzie złoty liśc laurowy? sweatdrop 30 k? xp 21k ziom. Jaka zadyma w Durem? Chodzi o te tumany kurzu i zdewastowane mienie? Generalnie taki syf jest tam od kilku dni blaugh dzis sie chyb aprzejasnilo, chybz, ze jestem przeterminowany...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|