|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:19 am
Aidanna kurde nie wiem... czy kupowac sobie bluegiftbox.... a walsciewie ktory jest najlepszy.... chyba pinkbox najlepshy.. chociash.. w nim niby moze byc chyba wszystko O.o ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:20 am
Kukus Lethi... to jak będzie z tą gałeczką? wink oo ja tez chce zeby ktos ........ za galeczke... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:20 am
BeeWolf_san Lethiel Kukus Lethi... to jak będzie z tą gałeczką? wink xd *podaje mu rożka o smaku waniliowo czekoladowym* proshu 3nodding wiecej ode mnie nie oczekooj :> blaugh Rożek to nie gałeczka... A nakładałaś recznie czy Fabryka zrobiła ? ninja *wskazooje lapka zamrasharke* z tamtąd perfidnie wykradlam.. ale ciiiiii blaugh xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:21 am
Aidanna kurde nie wiem... czy kupowac sobie bluegiftbox.... a walsciewie ktory jest najlepszy.... rozowy NIECH KTOS ZAPODA LINK DO GGC ze spisem tych wszytkich rzeczy _ _" bawie sie w ryzyka-fizyka i chce kupic choc raz rozowego boxa moze mi sie poszczescie wink ?? XD !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:21 am
witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:25 am
M-Teen Aidanna kurde nie wiem... czy kupowac sobie bluegiftbox.... a walsciewie ktory jest najlepszy.... rozowy NIECH KTOS ZAPODA LINK DO GGC ze spisem tych wszytkich rzeczy _ _" bawie sie w ryzyka-fizyka i chce kupic choc raz rozowego boxa moze mi sie poszczescie wink ?? XD ! mhm, w sumie dobry pomysl, zeby pozbyc sie kasy. gcg: http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4417831
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:25 am
*puff* Kurde balans...nienawidzę mieć kaca ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:28 am
[ Kaku ] M-Teen Aidanna kurde nie wiem... czy kupowac sobie bluegiftbox.... a walsciewie ktory jest najlepszy.... rozowy NIECH KTOS ZAPODA LINK DO GGC ze spisem tych wszytkich rzeczy _ _" bawie sie w ryzyka-fizyka i chce kupic choc raz rozowego boxa moze mi sie poszczescie wink ?? XD ! mhm, w sumie dobry pomysl, zeby pozbyc sie kasy. gcg: http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4417831Hej *cmok w polik* dzięki ale ja licze na to, że zdobede coś fajnego za dobra kase xD xD xD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:28 am
Delein *puff* Kurde balans...nienawidzę mieć kaca == witaj Del *przytuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:29 am
Lethiel Delein *puff* Kurde balans...nienawidzę mieć kaca == witaj Del *przytuuuuuuuuuul* whee Nie tak głośno...błagam... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:31 am
Delein Lethiel Delein *puff* Kurde balans...nienawidzę mieć kaca == witaj Del *przytuuuuuuuuuul* whee Nie tak głośno...błagam... whee O.o .. przeprasham.. *szepcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:31 am
M-Teen Aidanna kurde nie wiem... czy kupowac sobie bluegiftbox.... a walsciewie ktory jest najlepszy.... rozowy NIECH KTOS ZAPODA LINK DO GGC ze spisem tych wszytkich rzeczy _ _" bawie sie w ryzyka-fizyka i chce kupic choc raz rozowego boxa moze mi sie poszczescie wink ?? XD ! ha ja tez sobie kupie za moje ciezko zapracowane piniazki domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:32 am
Lethiel Delein Lethiel Delein *puff* Kurde balans...nienawidzę mieć kaca == witaj Del *przytuuuuuuuuuul* whee Nie tak głośno...błagam... whee O.o .. przeprasham.. *szepcze* Nie ma sprawy blaugh *podchodzi do lodówki* *wyjmuje 2l sok* *pije pije pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uhmm.. nie jednak nie.. _ _" to bedzie zly pomysl tracac na pastwe losu jakies 5-7 k jeśli mi sie nie poszczęści sweatdrop
Now playing: System of a dwon - Angesl deserve to die
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no, ju chyba ciut lepiej..trzeźwieję kurczę już od ok. 14.30...łah...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|