|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:56 am
Now playing: Fasolki feat. Chałabała "Fantazja"
Ludzie przestancie wstawic ten now playing, bo to debilne... Po co to robicie? By kazdy wiedzial czego sluchasz i jaka jestes przez to trendy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:57 am
Now Playing: KULT - Landy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:58 am
Eurina Vam Marzena Eurina Vam Wstaw swoja nowa fote, bo nie widzialam, twojej nowej fryzury biggrin heart Niestety nie mam fotek na kompie... sweatdrop Ale bede kombinowac Przeciez masz kom z aparatem. ale nie mam kabla do komputera....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:01 am
Rynn the Vampire Nie obudziłam i nie zasnęłam...chociaż tego..zasnęłam ze smokiem na przystanku..ale p�źnij udało mi się wsiąść do właściwego ubsa i dotrzeć do domu... No ładnie , ładnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:04 am
Marzena tenkju Eurina Vam A zamawianie w wydawqnictwie? sweatdrop nie chce placic 'kosztu przeyslki'...zamowienie to bedzie ostatecznosc łał... to tak samo jakbys miala pojechac do bialego... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Mru, hejeczka. '
chyba trochę za dużo dzisiaj wypiłam...witaj Rynnciu xd *przytuuuuuuula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf_san Zeruś a masz ta liste bo mozna by sie wymienic CD ja jestem bardzo chetny na cos takiego biggrin O jak rany , musisz poczekać , musiałbym się popytać wszystkich kt�rzy ją mają sweatdrop Ja u siebie mam Evangeliona , Enda , Oryginał DVD Death & Rebirth , Scryed , Ah My Goddes tv ( stare ) , X Clamp , ze 70 odcink�w Inuyasha i trzy filmy , Hellsinga , Witch Hunter Robin i ileś tam jeszcze... sweatdrop no dobra moge poczekam mnie sie nie spieszy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire PointZer0 Rynn the Vampire Mru, hejeczka. '
chyba trochę za dużo dzisiaj wypiłam...Uuuu... Rynncia skacowana xd W jakim ł80;ku i z kim się obudziłaś ? :> właśnie nie...jeszcze lekko pijana.. Nie obudziłam i nie zasnęłam...chociaż tego..zasnęłam ze smokiem na przystanku..ale p78;nij udało mi się wsiąść do właściwego ubsa i dotrzeć do domu... ostro....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra , ja mykam.
Lethiel - jutro albo jeszcze dzis dogadamy się w sprawie dokladnej godzinki.
Rynn - łykaj 2KC i do wyrka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:05 am
Marzena Eurina Vam Marzena Eurina Vam Wstaw swoja nowa fote, bo nie widzialam, twojej nowej fryzury biggrin heart Niestety nie mam fotek na kompie... sweatdrop Ale bede kombinowac Przeciez masz kom z aparatem. ale nie mam kabla do komputera.... To wyslij mms-em na kompa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:06 am
PointZer0 Dobra , ja mykam. Lethiel - jutro albo jeszcze dzis dogadamy się w sprawie dokladnej godzinki. Rynn - łykaj 2KC i do wyrka xd oki... 3nodding whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|