|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:31 am
Marzena KKJ ma wyjsc 6-ty tom w kwietniu A wojego czasu w necie ściągnałem tej kaśce właśnie skany mangi... ale je już dawno wy**** z dysku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:32 am
4laugh whee PointZer0 Ozzy mnie rozpracował xd No dobra , oglądam codziennie domokun Letha , ja Ci te plytki dać mogę i tyle... po co mi one ? a kiedy czas to nie wiem... O.o .. naprawde ?!! crying crying crying jesteś kochany !!!! *uwiesza mu sie na szyji* jak tylko powiem Nerai to ze szcześcia padnie whee hm.. jakos sie na gg zgada blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:33 am
Ozzwald Lethiel ninja teraz bede dziadować ninja bardzo sie ciesze ze wrescie nazywasz rzeczy po imieniu... widze ze nauka nie poszla w las.... heh xd .. jejq .. Ozzi jest ze mie Doomny whee *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:34 am
Lethiel Eurina Vam dla mnie oczy sa za bardzo ekhm... downowate O.o *przyglada sie* nio rzeczywiście.. moze troshq xd fakt...ciut przyduze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:35 am
Marzena Lethiel Eurina Vam dla mnie oczy sa za bardzo ekhm... downowate O.o *przyglada sie* nio rzeczywiście.. moze troshq xd fakt...ciut przyduze whee ale ogoolnie manga fajna blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Kitty ShadowCat heart heart heart Ja bym sie nawet nie przyznawala, ze to czytam razz xd ditto!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:36 am
Marzena Lethiel Eurina Vam dla mnie oczy sa za bardzo ekhm... downowate O.o *przyglada sie* nio rzeczywiście.. moze troshq xd fakt...ciut przyduze whee Rany , taki styl rysowania i tyle. Kamui Shiro w X:Clampie też wygląda jakby nie miał kości policzkowych sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:38 am
PointZer0 Kamui Shiro w X:Clampie też wygląda jakby nie miał kości policzkowych sweatdrop buahahahahahahaahah!!! DOBRE! DOBRE! Z Clampa to lubię Magic Knight Rayearth i Wish, bardziej chyba to drugie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:40 am
GLOSUJCIE NA NR 7 !!!!!!!!!GLOSUJCIE NA MNIE PLZ! wink CHCIALABYM CHOC RAZY WYGRAC TAKI AVI CONTEST!!!! razz ale chyba nie mam szans XD sorx za czcionke - musze jakas przykuc waszą attention wink Now Playing: Papa Roach - Time and time again
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:40 am
Marzena buahahahahahahaahah!!! DOBRE! DOBRE! Z Clampa to lubię Magic Knight Rayearth biggrin sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:41 am
Marzena PointZer0 Kamui Shiro w X:Clampie też wygląda jakby nie miał kości policzkowych sweatdrop buahahahahahahaahah!!! DOBRE! DOBRE! Z Clampa to lubię Magic Knight Rayearth i Wish, bardziej chyba to drugie biggrin wisha tylko jeden tomik kiedys w lapkach mialam .. ale po japońsq byl XP .. Magic Knight Rayearth .. mam calkiem niezla galeryjke na jakiejs plytce blaugh a najbardziej lubiu i z kreski i ogoolnie.. Chobits whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|