|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:56 am
madchild M-Teen . ty nie musisz zbierać na pingwiny warte ~40 k ! xp Jak wyglądają pingwiny warte 40k? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:56 am
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel- a może mi powiesz że ty nigdy nie byłaś dzieckiem? to że dowiedziałam się o gai za wcześnie to delisy wina xp *dusi w sobie śmiech* o czym ty znowu gadasz !!! xd xd xd ja moowie o twojej histerycznej reakcji kotq ... :> każdy jest inny 3nodding niektooshy nawet czasem bardzej XDheh.. nio widzu widzu wlasnie ... :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:57 am
Lethiel Aidanna zbieram kase... sprzdalam juz czesc moich ubranek.... crying dlatego jestem golusia... O.o .. a na cio teraz zbierash ?? zbieram na cos.... fajnego... jeszcze niewiem... narazie staram sie zdobyc kase na kotka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja nie "zwracam" na ludzi uwagi bo nie chce mi sie ciagle witac i zegna... dzien dobry... ojj racjaa... a zegnac bedziemy sie na pogrzebie jak juz kiedys pwoeidzialam ;p ja czesto wychodze bez pozegnania siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:58 am
Aidanna Lethiel Aidanna zbieram kase... sprzdalam juz czesc moich ubranek.... crying dlatego jestem golusia... O.o .. a na cio teraz zbierash ?? zbieram na cos.... fajnego... jeszcze niewiem... narazie staram sie zdobyc kase na kotka xd kotki sa przesliczne whee wprawdzie sie w niego nie ubieshesh xd .. ale warto zbierać 3nodding powodzonka whee ile ci jeszcze brakooje ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:58 am
HELP ME! Od kilku dni probuje usunac stare niedzialajace obrazki z art areny i za kazdym razem kiedy klikam delete wyrzuca mnie na arena/index ,a obrazki pozostaja... pomozecie? prooosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:59 am
surprised aaaa! *słucha ARE YOU GONNA BE MY GIRL* heart *zaczyna tańczyć podobnie jak Holly z programu WADE'a ROBSONA heart *
" I SAID: Are u gonna be my girl ... ? wink heart "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:00 am
Złam tę zasadę, złam tę zasadę, złam tę zasadę, złam tę zasadę... *___* (to nie był kwiz i nima nagrody blaugh akuratnie gromadzę pieniendze wink )
Niepotrzebnie nakręcacie Kitty... potrzeba jej trochę akceptacji 3nodding
Lecę.. wbić się do kolegi na obiadek xd (nie ma to jak urok osobisty)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:00 am
Marzena HELP ME! Od kilku dni probuje usunac stare niedzialajace obrazki z art areny i za kazdym razem kiedy klikam delete wyrzuca mnie na arena/index ,a obrazki pozostaja... pomozecie? prooosze
nie znam sie na tym.. ale moze to nastepny tajniacki blad gai ?? .. pewnie zadziala jak jush inventory naprawia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:01 am
Lethiel Aidanna Lethiel Aidanna zbieram kase... sprzdalam juz czesc moich ubranek.... crying dlatego jestem golusia... O.o .. a na cio teraz zbierash ?? zbieram na cos.... fajnego... jeszcze niewiem... narazie staram sie zdobyc kase na kotka xd kotki sa przesliczne whee wprawdzie sie w niego nie ubieshesh xd .. ale warto zbierać 3nodding powodzonka whee ile ci jeszcze brakooje ?? z jakies 2500 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:01 am
madchild Złam tę zasadę, złam tę zasadę, złam tę zasadę, złam tę zasadę... *___* (to nie był kwiz i nima nagrody blaugh akuratnie gromadzę pieniendze wink ) Niepotrzebnie nakręcacie Kitty... potrzeba jej trochę akceptacji 3nodding Lecę.. wbić się do kolegi na obiadek xd (nie ma to jak urok osobisty) papatki .. smacznego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:02 am
Marzena HELP ME! Od kilku dni probuje usunac stare niedzialajace obrazki z art areny i za kazdym razem kiedy klikam delete wyrzuca mnie na arena/index ,a obrazki pozostaja... pomozecie? prooosze
tez nie moge sobie z tym poradzic :] wiec narazie przestalam walczyc z usunieciem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 6:02 am
madchild Złam tę zasadę, złam tę zasadę, złam tę zasadę, złam tę zasadę... *___* ZŁAM TE ZASADĘ!!!!!!!!!! domokun xD Pidżamka loved special edioition XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|