|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:14 am
Malkavik Przygotujcie się na nowe konkursy już jutro smile oh oh !! *podskakooje zaciskając piastki* mam nadzieje ze wygram whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:14 am
jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:15 am
opcy jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce..... eek ...o co chodzi? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:16 am
opcy jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce..... mrrrruuu.. przypominaja mi sie początki gildi whee wtedy gralismy w quizy z Anime 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:17 am
YumiTao napewno wykonawca to Ponderosa a tytuł ? AJ DONT NOŁ niestety nie..... swoja droga pani Martina Topley Bird nagrala bardzo zacna solowa plyte o nazwie: The Quixotic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:19 am
Lethiel opcy jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce..... mrrrruuu.. przypominaja mi sie początki gildi whee wtedy gralismy w quizy z Anime 3nodding whee Wymyśli się inne quizy tematyczne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:19 am
YumiTao No to teraz na mnie kolej biggrin QUIZ 4 ?! "...spodnie na mnie pasuja jak ulał , super wog�le wiecie ma gut zaraz schowam je do szuflady , zeby w niedziele znowu w nich pojsc..." wymagany jest tytuł i wykonawca smile nagroda: 500g ? Farben Lehre - Spodnie Z Gs-u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:21 am
Malkavik Lethiel opcy jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce..... mrrrruuu.. przypominaja mi sie początki gildi whee wtedy gralismy w quizy z Anime 3nodding whee Wymyśli się inne quizy tematyczne biggrin ninja .. moze zaloshyc osobny topic ?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy YumiTao napewno wykonawca to Ponderosa a tytuł ? AJ DONT NOŁ niestety nie..... swoja droga pani Martina Topley Bird nagrala bardzo zacna solowa plyte o nazwie: The Quixotic No to tricky czy jakos tak razz głupie google xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Malkavik Lethiel opcy jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce..... mrrrruuu.. przypominaja mi sie początki gildi whee wtedy gralismy w quizy z Anime 3nodding whee Wymyśli się inne quizy tematyczne biggrin ninja .. moze zaloshyc osobny topic ?? ninja dobry pomysl...akurat wrocilem po rpzerwie obiadkowej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 5:23 am
opcy YumiTao No to teraz na mnie kolej biggrin QUIZ 4 ?! "...spodnie na mnie pasuja jak ulał , super wog�le wiecie ma gut zaraz schowam je do szuflady , zeby w niedziele znowu w nich pojsc..." wymagany jest tytuł i wykonawca smile nagroda: 500g ? Farben Lehre - Spodnie Z Gs-u bu razz YOU WIN stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk dobry pomysl...akurat wrocilem po rpzerwie obiadkowej blaugh 4laugh *przewraca* *przytuuuuuuuula* whee xd tio kto sie podejmie zaloshenia topicu ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Lethiel Malkavik Lethiel opcy jak wymysle jakis trudniejszy kwiz (i bede mial kase) to wrzuce..... mrrrruuu.. przypominaja mi sie początki gildi whee wtedy gralismy w quizy z Anime 3nodding whee Wymyśli się inne quizy tematyczne biggrin ninja .. moze zaloshyc osobny topic ?? ninja dobry pomysl...akurat wrocilem po rpzerwie obiadkowej blaugh Czy ja wiem? Quizy to taki miły przerywnik albo wypełniacz jak nic się nie dzieje.. a nie chce mi się śledzić 2 topiców naraz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|