|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:50 am
Kukus ale wiesz... w Polsce nie mamy takiego siuwaxu to da się go bez stresu wchłaniać w gwizdku bez tytoniu... a ja jestem przeciwnikiem używania lufki, bo się kiedyś poparzyłem takową ja mam moja zasluzona luffe i pomimo zagrozenia ze strony komet jej uzywan...... a co do grudy to u mnie rzadziej jest spozywana ...ale niestety racja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:51 am
Vykk Malkavik Now Playing: Cradle of Filth - Saffron's Curse uwielbiam ten utworek...jeszcze z teledyskiem do NGE to jest full wypas xd w tle Cradle Of Filth - Scorched Earth Erotica Nu kredki są niepowtarzalne wink WItam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:51 am
Omega Sun Marzena zaraz wracam... musze mamie pomoc obiad zrobic stare o prosze, kogo widze xp jako jedyna pamietasz kolezanke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:53 am
Vykk stare to sie nazywa auto reklama stare ... xd hejka wszystkim witaj Vykkos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:55 am
opcy Omega Sun Marzena zaraz wracam... musze mamie pomoc obiad zrobic stare o prosze, kogo widze xp jako jedyna pamietasz kolezanke! malo tego- widuje ja prawie codzien w pociagu, a dodatkowo czasem w domu (jak odwiedza moja siostre), co mnie jakos specjalnie nie cieszy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:57 am
Lethiel Vykk stare to sie nazywa auto reklama stare ... xd hejka wszystkim witaj Vykkos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witaj witaj*gladzi sie po karku*nie zasypiam na krzesle z odchylona do tylu glowa bo skutki mnie troche nerwoja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:00 am
Vykk Lethiel Vykk stare to sie nazywa auto reklama stare ... xd hejka wszystkim witaj Vykkos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witaj witaj*gladzi sie po karku*nie zasypiam na krzesle z odchylona do tylu glowa bo skutki mnie troche nerwoja sweatdrop O.o *popycha go na fotelik* tio teraz przyda ci sie masashyk 3nodding whee *masu masu po karq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:03 am
jestem taka heeeeepi blaugh blaugh blaugh *rozkłada się na swoim fotelu* ah... jeszcze tylko jakieś 15 k i bede miała swoje śliczne pingwinki XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:04 am
oddam konto na ogame (sklada sie z 3 dobrze rozwinietych planet), bo juz mnie denerwuje xp - ktos zainteresowany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:04 am
Lethiel Vykk Lethiel Vykk stare to sie nazywa auto reklama stare ... xd hejka wszystkim witaj Vykkos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee witaj witaj*gladzi sie po karku*nie zasypiam na krzesle z odchylona do tylu glowa bo skutki mnie troche nerwoja sweatdrop O.o *popycha go na fotelik* tio teraz przyda ci sie masashyk 3nodding whee *masu masu po karq* jakas ty koppana...szkoda tylko ze nie mozesz mi wymasowac normalnie bo by sie aakurat przydalo wink edit: koffana mialo byc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:09 am
Omega Sun oddam konto na ogame (sklada sie z 3 dobrze rozwinietych planet), bo juz mnie denerwuje xp - ktos zainteresowany? hmmm ok razz ...mnie... postaram sie go niezaniedbywac sweatdrop whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:10 am
Vykk jakas ty koppana...szkoda tylko ze nie mozesz mi wymasowac normalnie bo by sie aakurat przydalo wink nio niestety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:12 am
Vykk Omega Sun oddam konto na ogame (sklada sie z 3 dobrze rozwinietych planet), bo juz mnie denerwuje xp - ktos zainteresowany? hmmm ok razz ...mnie... postaram sie go niezaniedbywac sweatdrop whee xp zaraz Ci napisze wszystko, łącznie z hasłem w PMku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|