|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:33 am
Marzena Malkavik Now Playing: System of a Down - Aerials Najlepsza piosenka SOAD heart Zaraz po niej jest....Pizza Pizza Pie! Every moment every second buy buy buy buy BUY! Ja tam wolę Intervision i Toxicity.. Aerials fajne jest ale takie troche ormiańskimi pieśniami pokutnymi zajeżdża.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:33 am
Malkavik opcy -pale za duzo pewnych specyfiku.... Słowo 'palę' określa słowo 'specyfik' w tym przypadku heh wink Now Playing: System of a Down - Aerials określa nas jakość tychże specyfików... nigdy nie palta gwizdka z tytoniem wiśniowym, początkowo ślicznie wchodzi ale od połowy zamula z deka now playing: *chwila wyłączę Fasolki* Alicia Keys - Diary nawiasem mówiąc, zauważyliście, że "Moja Fantazja" Fasolek to piosenka o jaraniu siuwaxu? eek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:36 am
Kukus Malkavik opcy -pale za duzo pewnych specyfiku.... Słowo 'palę' określa słowo 'specyfik' w tym przypadku heh wink Now Playing: System of a Down - Aerials określa nas jakość tychże specyfików... nigdy nie palta gwizdka z tytoniem wiśniowym, początkowo ślicznie wchodzi ale od połowy zamula z deka now playing: *chwila wyłączę Fasolki* Alicia Keys - Diary nawiasem mówiąc, zauważyliście, że "Moja Fantazja" Fasolek to piosenka o jaraniu siuwaxu? eek blaugh ja ogolnie z tytoszkiem nie lubie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:37 am
opcy Kukus Malkavik opcy -pale za duzo pewnych specyfiku.... Słowo 'palę' określa słowo 'specyfik' w tym przypadku heh wink Now Playing: System of a Down - Aerials określa nas jakość tychże specyfików... nigdy nie palta gwizdka z tytoniem wiśniowym, początkowo ślicznie wchodzi ale od połowy zamula z deka now playing: *chwila wyłączę Fasolki* Alicia Keys - Diary nawiasem mówiąc, zauważyliście, że "Moja Fantazja" Fasolek to piosenka o jaraniu siuwaxu? eek blaugh ja ogolnie z tytoszkiem nie lubie... Lubie dobre.. ale bez tyteksu. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:39 am
Marzena Malkavik Marzena Malkavik Now Playing: System of a Down - Aerials Najlepsza piosenka SOAD heart Zaraz po niej jest....Pizza Pizza Pie! Every moment every second buy buy buy buy BUY! Ja tam wol�™ Intervision i Toxicity.. Aerials fajne jest ale takie troche ormia�„skimi pie�›niami pokutnymi zajeżdża. Pokutnymi piesniami? Nieeee To tylko moja opinia z którą nie musisz sie zgadzać wink Now Playing: Paktofonika - Ja to ja 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:42 am
opcy Kukus określa nas jakość tychże specyfików... nigdy nie palta gwizdka z tytoniem wiśniowym, początkowo ślicznie wchodzi ale od połowy zamula z deka now playing: *chwila wyłączę Fasolki* Alicia Keys - Diary nawiasem mówiąc, zauważyliście, że "Moja Fantazja" Fasolek to piosenka o jaraniu siuwaxu? eek blaugh ja ogolnie z tytoszkiem nie lubie... ale wiesz... w Polsce nie mamy takiego siuwaxu to da się go bez stresu wchłaniać w gwizdku bez tytoniu... a ja jestem przeciwnikiem używania lufki, bo się kiedyś poparzyłem takową
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:42 am
spoko temat...do rozmow... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:46 am
Kukus ale wiesz... w Polsce nie mamy takiego siuwaxu to da się go bez stresu wchłaniać w gwizdku bez tytoniu... a ja jestem przeciwnikiem używania lufki, bo się kiedyś poparzyłem takową Pali się tym czym się da, więc od wiader po lufki ale ogólnie u nas to żadko się zioło pojawia jakieś, głównie gródy więc tyt jest nieodzowny :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stare to sie nazywa auto reklama stare ... xd hejka wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Now Playing: Cradle of Filth - Saffron's Curse
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:47 am
zaraz wracam... musze mamie pomoc obiad zrobic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:48 am
Marzena zaraz wracam... musze mamie pomoc obiad zrobic stare o prosze, kogo widze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:49 am
Malkavik Now Playing: Cradle of Filth - Saffron's Curse uwielbiam ten utworek...jeszcze z teledyskiem do NGE to jest full wypas xd w tle Cradle Of Filth - Scorched Earth Erotica
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|