|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:19 am
Hej wam wszytkim!
Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:21 am
opcy no powiedzmy....... xp "ukarze cie w imieniu ksiezyca!!!!!!!!!!!!" Srutututu... nie żyjesz razz [kto wie to wie wink ] Now Playing: Tomasz Stańko Quartet - Soul of Things, Var. VI
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:22 am
Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...Ja nie pamiętam bo i jak.. ale witaj .)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:22 am
Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...przykro mi ale ja nie wiec milo cie poznac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:24 am
Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...O.o .. raczej... nie.. sweatdrop *macha jej z glowy opcego* ale milo cie poznać 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:24 am
Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...ja nie pamietam..... ale to wynika z dwoch faktow: -jestem nowy..... -pale za duzo pewnych specyfiku.... w kazdym razie hejhej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:25 am
Silver_day Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...przykro mi ale ja nie wiec milo cie poznac biggrin O.o dżentelmen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
blaugh ale jestem dzis zawieszonaaa ^^ asz wstyd ooo juz tak pozna godzina eek a ja jeszcze nic nie zrobilam =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CHCEMY WOLNYSCI DLA NASZEJ RADOSCI - tak wolaja zwierzaki z zoo (trza je uwolnic) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:26 am
Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...ja potrzebuję podpowiedzi, bo twarz jakaś znajoma... więc "bend over, babe, and spread those cheeks" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:27 am
Marzena Silver_day Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...przykro mi ale ja nie wiec milo cie poznac biggrin O.o dżentelmen redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:28 am
Mile powitanie biggrin biggrin biggrin
No wiec...co slychac na pieknej polskiej gildii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:28 am
opcy -pale za duzo pewnych specyfiku.... Słowo 'palę' określa słowo 'specyfik' w tym przypadku heh wink Now Playing: System of a Down - Aerials
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:29 am
Marzena Silver_day Marzena Hej wam wszytkim! Ciekawe, czy ktos mnie pamieta? Hmmm...przykro mi ale ja nie wiec milo cie poznac biggrin O.o dżentelmen *patrzy na dłon ?Marzeny i wygryzione z pierścionków kamienie* zastanów się nad tym co właśnie powiedziałaś jeszcze raz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:31 am
Malkavik Now Playing: System of a Down - Aerials Najlepsza piosenka SOAD heart Zaraz po niej jest....Pizza Pizza Pie! Every moment every second buy buy buy buy BUY!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|