|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:13 am
Malkavik Lethiel Malkavik Nie no źle mnie zrozumiałaś *przenosi sw�j fotel obok fotela Lithiel* Mam syndrom dnia poprzedniego zwany kacem, tylko tyle wink 3nodding nio rozumiem xd ale nie wiem cio poradzić .. nie znam sie blaugh tio wole cicho siedzieć xd A masz kefirek? blaugh Gosiak; Ozual: Hejak. ja tam zawsze taka herbatke zielona na kaca sobie parze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:13 am
Gosiak siema... ale mam chcice ... snily mi sie gofry z marcepanem ==' to lepiej, żebym ja nie mówił co mi się śniło... a zaraz ide demoralizować harcerki... to moje nowe hobby, "pukanie harcerek" aka "kłucie w siusiu harcerecek"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:14 am
Malkavik opcy łaaaaaaaaaaaa usenet mnie pochlonal............ usenet i bbs to najlepsze czesci internetu!!!!!! now playing: Shiro Sagisu [The End of Evangelion OST #01] Tanin no Kanshou [2:21] Witaj. Wyglądasz.... mrrrocznie. to jest moj pierwotny imidż......... taki sie na gai urodzilem..... (no prawie....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Kukus mi gałeczka zawsze na to pomaga wink Gałeczke można różnie interpretować.. wink proponuję tę interpretację najbardziej odpowiadającą tobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Malkavik Nie no źle mnie zrozumiałaś *przenosi swotel obok fotela Lithiel* Mam syndrom dnia poprzedniego zwany kacem, tylko tyle wink 3nodding nio rozumiem xd ale nie wiem cio poradzić .. nie znam sie blaugh tio wole cicho siedzieć xd mi gałeczka zawsze na to pomaga wink hm... mysle ze kefirek mu wystarczy sweatdrop *podaje Malkavikowi kubeczek kefirq* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:15 am
Kukus Gosiak siema... ale mam chcice ... snily mi sie gofry z marcepanem ==' to lepiej, żebym ja nie mówił co mi się śniło... a zaraz ide demoralizować harcerki... to moje nowe hobby, "pukanie harcerek" aka "kłucie w siusiu harcerecek" Stuk puk.. heh.. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:15 am
Ozual Widze ze nic ciekawego sie niedzieje, niema sensu tu siedzie narazie stare a może to ty nie ogarniasz ciekawego tematu, zjooooooooom... nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:16 am
Gosiak siema... ale mam chcice ... snily mi sie gofry z marcepanem ==' witaj gosiaczq whee *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:16 am
opcy Malkavik opcy łaaaaaaaaaaaa usenet mnie pochlonal............ usenet i bbs to najlepsze czesci internetu!!!!!! now playing: Shiro Sagisu [The End of Evangelion OST #01] Tanin no Kanshou [2:21] Witaj. Wyglądasz.... mrrrocznie. to jest moj pierwotny imidż......... taki sie na gai urodzilem..... (no prawie....) Czarnoksiężnik z Księżyca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:17 am
Kukus Malkavik Kukus mi gałeczka zawsze na to pomaga wink Gałeczke można różnie interpretować.. wink proponuję tę interpretację najbardziej odpowiadającą tobie blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik opcy to jest moj pierwotny imidż......... taki sie na gai urodzilem..... (no prawie....) Czarnoksiężnik z Księżyca? Edziu, palacz w kotłowni domu spokojnej starości w Grudziądzu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik opcy Malkavik opcy łaaaaaaaaaaaa usenet mnie pochlonal............ usenet i bbs to najlepsze czesci internetu!!!!!! now playing: Shiro Sagisu [The End of Evangelion OST #01] Tanin no Kanshou [2:21] Witaj. Wyglądasz.... mrrrocznie. to jest moj pierwotny imidż......... taki sie na gai urodzilem..... (no prawie....) Czarnoksiężnik z Księżyca? no powiedzmy....... xp "ukarze cie w imieniu ksiezyca!!!!!!!!!!!!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik Czarnoksiężnik z Księżyca? ojejq jej !! śliczny mroczny opcooś !! 4laugh xd *wdrapooje mu sie na glowe* :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:18 am
kto ogladal End of Eva to wie.. now playing: Shiro Sagisu [The End of Evangelion OST #06] II Air (Orchestral suite No.3 in D Major, BWV. 106 cool [3:24] eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:18 am
Lethiel Kukus Lethiel Malkavik Nie no źle mnie zrozumiałaś *przenosi swotel obok fotela Lithiel* Mam syndrom dnia poprzedniego zwany kacem, tylko tyle wink 3nodding nio rozumiem xd ale nie wiem cio poradzić .. nie znam sie blaugh tio wole cicho siedzieć xd mi gałeczka zawsze na to pomaga wink hm... mysle ze kefirek mu wystarczy sweatdrop *podaje Malkavikowi kubeczek kefirq* 3nodding Arigatou gozaimasu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|