|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:26 am
Silver_day uuuuuuuuuulala to moze tez sie postaram o taka wetke albo nie wole na ubranka nowe wydawac gold-y blaugh mraaaaaaaaaau... *rozmarzyla sie* noooowe ciuuuszki whee heart whee 4laugh przez ciebie zaraz napoadne sklepy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:27 am
Lethiel Silver_day uuuuuuuuuulala to moze tez sie postaram o taka wetke albo nie wole na ubranka nowe wydawac gold-y blaugh mraaaaaaaaaau... *rozmarzyla sie* noooowe ciuuuszki whee heart whee 4laugh przez ciebie zaraz napoadne sklepy xd to ja sie przylacze na te kradzierze bo gold-ow ciagle malo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:29 am
Silver_day Lethiel Silver_day uuuuuuuuuulala to moze tez sie postaram o taka wetke albo nie wole na ubranka nowe wydawac gold-y blaugh mraaaaaaaaaau... *rozmarzyla sie* noooowe ciuuuszki whee heart whee 4laugh przez ciebie zaraz napoadne sklepy xd to ja sie przylacze na te kradzierze bo gold-ow ciagle malo oki... to ja robie slodkie oczka.. a ty kradniesz :> .. genialne.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:30 am
zna ktos jakies fajne kanaly RSS?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:31 am
Lethiel Silver_day Lethiel Silver_day uuuuuuuuuulala to moze tez sie postaram o taka wetke albo nie wole na ubranka nowe wydawac gold-y blaugh mraaaaaaaaaau... *rozmarzyla sie* noooowe ciuuuszki whee heart whee 4laugh przez ciebie zaraz napoadne sklepy xd to ja sie przylacze na te kradzierze bo gold-ow ciagle malo oki... to ja robie slodkie oczka.. a ty kradniesz :> .. genialne.. xd to tak zrobimy u Iana, Liama i Edmunda a u Moiry i Sashy ja zrobie maslane oczka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:32 am
opcy zna ktos jakies fajne kanaly RSS? O.o .. nie wiem cio to... przylaczasz sie do naszego napadu ?? bedzish dźgal widlami 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:34 am
Silver_day to tak zrobimy u Iana, Liama i Edmunda a u Moiry i Sashy ja zrobie maslane oczka smile 3nodding 3nodding 3nodding xd .. tio kiedy ten napadzik ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:35 am
Lethiel Silver_day to tak zrobimy u Iana, Liama i Edmunda a u Moiry i Sashy ja zrobie maslane oczka smile 3nodding 3nodding 3nodding xd .. tio kiedy ten napadzik ? :> chodzby i zaraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:37 am
Silver_day Lethiel Silver_day to tak zrobimy u Iana, Liama i Edmunda a u Moiry i Sashy ja zrobie maslane oczka smile 3nodding 3nodding 3nodding xd .. tio kiedy ten napadzik ? :> chodzby i zaraz xd hm... tylko nie wiem czy moje inventory przetrzyma kolejny naplyw cioochoow gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:40 am
Witam.... ouć.. moja głowa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:46 am
Malkavik Witam.... ouć.. moja głowa... cze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:47 am
Malkavik Witam.... ouć.. moja głowa... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:57 am
Lethiel Malkavik Witam.... ouć.. moja głowa... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee Nuuu... tylko ciiiiichutko... idę do łazienki. brb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:59 am
Malkavik Lethiel Malkavik Witam.... ouć.. moja głowa... witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee whee Nuuu... tylko ciiiiichutko... idę do łazienki. brb. uh... oki... *odchodi na palooszkach* *siada na foteliq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 3:03 am
łaaaaaaaaaaaa usenet mnie pochlonal............ usenet i bbs to najlepsze czesci internetu!!!!!!
now playing: Shiro Sagisu [The End of Evangelion OST #01] Tanin no Kanshou [2:21]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|