|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:56 am
Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^= *z pęknięcia w suficie wyłania się głowa* heheeeeeee *wychyla się do połowy i łapie Akiś za główkę* dzień dobry, Misiaczku *wielki mokry buziak w czółko* nie slin mnie XDD crying biedny kukus xd *glasq glask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:56 am
Lethiel O.o Silverq 4laugh whee 4laugh *biegnie* *skacze* *przewraca* *przytuuuuuuuuuula* 4laugh .. witaj xd *przytul* witaj Lethiel biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:57 am
mam pytanie czy mamcie moze problemy ze zmiana ubranka?? bo ja nie moge sie przebrac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:57 am
Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^= *z pęknięcia w suficie wyłania się głowa* heheeeeeee *wychyla się do połowy i łapie Akiś za główkę* dzień dobry, Misiaczku *wielki mokry buziak w czółko* nie slin mnie XDD crying nie placz. chodzilo mi o ten "mokry" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:00 am
Silver_day mam pytanie czy mamcie moze problemy ze zmiana ubranka?? bo ja nie moge sie przebrac crying niom.. znowu inventory popsiooli crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:00 am
Lethiel Silver_day mam pytanie czy mamcie moze problemy ze zmiana ubranka?? bo ja nie moge sie przebrac crying niom.. znowu inventory popsiooli crying xp buuuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying to strasznie niedobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:04 am
Silver_day Lethiel Silver_day mam pytanie czy mamcie moze problemy ze zmiana ubranka?? bo ja nie moge sie przebrac crying niom.. znowu inventory popsiooli crying xp buuuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying to strasznie niedobrze oj tam.. wygladash fajnie wink a naprawia pewnie za pare dni blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:08 am
Lethiel Silver_day Lethiel Silver_day mam pytanie czy mamcie moze problemy ze zmiana ubranka?? bo ja nie moge sie przebrac crying niom.. znowu inventory popsiooli crying xp buuuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying to strasznie niedobrze oj tam.. wygladash fajnie wink a naprawia pewnie za pare dni blaugh xp pare dni to cala wiecznosc crying a pozatym przydalo by sie zdjac ten zegarek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:10 am
WaaaaaaZuuuuuuuP ??!?!?!
now playing: Dj Vadim [USSR The Art of Listening] She Who is Tested (Feat Yarah Bravo) [3:29]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:12 am
opcy WaaaaaaZuuuuuuuP ??!?!?! now playing: Dj Vadim [USSR The Art of Listening] She Who is Tested (Feat Yarah Bravo) [3:29] Opcuuuuuuś !!!! :> *skok na opcego* xd witaj blaugh z/w rozpakowooje zakoopy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:16 am
Silver_day pare dni to cala wiecznosc crying a pozatym przydalo by sie zdjac ten zegarek xp oj tam maroodzish blaugh nie przejmooj sie panie zegarek.. silver nie mial nic zlego na mysli 3nodding whee rozpakowalam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:18 am
a wlasnie Lethiel ty masz ta fajna wetke i jak sie nia lowi?? lepsze rybki sie lapia??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:21 am
Silver_day a wlasnie Lethiel ty masz ta fajna wetke i jak sie nia lowi?? lepsze rybki sie lapia?? niom.. gdzies ma screena xd *szuku szuku*  proshu 3nodding lowi sie dusho latwiej.. dalej sie zashooca.. nio i troszq lepsze rybki da sie zlapać wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:23 am
Lethiel Silver_day a wlasnie Lethiel ty masz ta fajna wetke i jak sie nia lowi?? lepsze rybki sie lapia?? niom.. gdzies ma screena xd *szuku szuku*  proshu 3nodding lowi sie dusho latwiej.. dalej sie zashooca.. nio i troszq lepsze rybki da sie zlapać wink 3nodding uuuuuuuuuulala to moze tez sie postaram o taka wetke albo nie wole na ubranka nowe wydawac gold-y blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 2:24 am
opcy WaaaaaaZuuuuuuuP ??!?!?! now playing: Dj Vadim [USSR The Art of Listening] She Who is Tested (Feat Yarah Bravo) [3:29] joł, ma brada ołta compton... now playing: nie powiem, bo wstyd się przyznać sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|