|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:37 am
Lethiel ninja witajcie 4laugh .. o ile ktokolwiek tu jest XP ninja ...Ave Lethi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:38 am
Ja- Yosei Lethiel ninja witajcie 4laugh .. o ile ktokolwiek tu jest XP ninja ...Ave Lethi smile witaj yoseiq 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* jak ci dzionek mija ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:39 am
Lethiel Ja- Yosei Lethiel ninja witajcie 4laugh .. o ile ktokolwiek tu jest XP ninja ...Ave Lethi smile witaj yoseiq 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* jak ci dzionek mija ?? :> ...nawet nieźle (nareszcie tv można normalnie pooglądać) ...a u Ciebie? ...(ja zaraz spadam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:42 am
Ja- Yosei ...nawet nieźle (nareszcie tv można normalnie pooglądać) ...a u Ciebie? ...(ja zaraz spadam) ty zawsze zaraz spadasz stare xd i zostawisz mnie tu sama ??!! eek crying ah ci faceci.. nienawidze was !! crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:43 am
...moja wina, że brat coś musi robić?! ...przepraszam ... ...trzymaj się ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:44 am
monitor mi się psuje... crying nie mogę tu siedzieć... sweatdrop pa... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:45 am
Ja- Yosei ...moja wina, że brat coś musi robić?! ...przepraszam ... ...trzymaj się ...sayonara ... ninja >ech... papatki hm.. ninja .. *wskakooje na jego tajniacki fotel* mwhahahhahaha !!!fotel naleshy do mnie :> xd .. przynajmniej chwilowo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:46 am
Jaswinder monitor mi się psuje... crying nie mogę tu siedzieć... sweatdrop pa... gonk O.o ... gloopi monitor sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:48 am
ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:52 am
Akiko Tamashii ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^= *z pęknięcia w suficie wyłania się głowa* heheeeeeee *wychyla się do połowy i łapie Akiś za główkę* dzień dobry, Misiaczku *wielki mokry buziak w czółko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:53 am
Akiko Tamashii ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^= witaj Akiś 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^= *z pęknięcia w suficie wyłania się głowa* heheeeeeee *wychyla się do połowy i łapie Akiś za główkę* dzień dobry, Misiaczku *wielki mokry buziak w czółko* nie slin mnie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:55 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii ja tu jestem duchem bo sobie koloruje moj sig w corelu =^^= *z pęknięcia w suficie wyłania się głowa* heheeeeeee *wychyla się do połowy i łapie Akiś za główkę* dzień dobry, Misiaczku *wielki mokry buziak w czółko* nie slin mnie XDD crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:55 am
O.o Silverq 4laugh whee 4laugh *biegnie* *skacze* *przewraca* *przytuuuuuuuuuula* 4laugh .. witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|