|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:24 pm
BeeWolf_san [ Jelonki .. wiesz gdzie jest Bemowo. ?? napewno ... to bemowo łączy sie z Jelonkami to dzielnica Bemowo-Jelonki jakoś tak podzielona :] ... +stare nowe bemowo... tragedia biggrin ...
Omesiu kochanie moje ... no jak to durzo ..ale nikogo z gai ... nnno duzo, wciaz sie ktos kreci, jakies kolezanki Cie nachodza wink A z gai masz Desta- malo Ci jeszcze wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:24 pm
Omega Sun BeeWolf_san mrał Cudnie łapie w locie Kotka mrr przytula .... Całuje w słodkie usteczka hi nie ma za co kochanie :**** heart mmmm jak jesteś kotkiem to sie bardziej przytulaneczka zrobiłąś : *****
Chi... czemu nikt nie wie gdzie sa Jelonki tu mieszka ze 50-100 tys ludzi przecież :/ ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:27 pm
Omega Sun BeeWolf_san [ Jelonki .. wiesz gdzie jest Bemowo. ?? napewno ... to bemowo łączy sie z Jelonkami to dzielnica Bemowo-Jelonki jakoś tak podzielona :] ... +stare nowe bemowo... tragedia biggrin ...
Omesiu kochanie moje ... no jak to durzo ..ale nikogo z gai ... nnno duzo, wciaz sie ktos kreci, jakies kolezanki Cie nachodza wink A z gai masz Desta- malo Ci jeszcze wink ? Wujek .. hmm ale to Szpadel blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:32 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san mrał Cudnie łapie w locie Kotka mrr przytula .... Całuje w słodkie usteczka hi nie ma za co kochanie :**** heart mmmm jak jesteś kotkiem to sie bardziej przytulaneczka zrobiłąś : *****
Chi... czemu nikt nie wie gdzie sa Jelonki tu mieszka ze 50-100 tys ludzi przecież :/ ...hm.. bo ja sie znam tylko na tych miejsach w wawie, w ktorych recently bywam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:36 pm
BeeWolf_san mmmm jak jesteś kotkiem to sie bardziej przytulaneczka zrobiłąś : *****
Chi... czemu nikt nie wie gdzie sa Jelonki tu mieszka ze 50-100 tys ludzi przecież :/ ... bo ja sie bardzo lubie do Ciebie przytulac ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:39 pm
sweet_chii hm.. bo ja sie znam tylko na tych miejsach w wawie, w ktorych recently bywam xd Widzisz zaznajom sie z nami blirzej to Jelonki stana sie twoim 2 domem ... jak to kukus mowi wszystkie drogi prowadza na jelonki ....
"bo ja sie bardzo lubie do Ciebie przytulac ;*" A ja do ciebie :*:*:*:* hihi mrał :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:10 pm
BeeWolf_san sweet_chii hm.. bo ja sie znam tylko na tych miejsach w wawie, w ktorych recently bywam xd Widzisz zaznajom sie z nami blirzej to Jelonki stana sie twoim 2 domem ... jak to kukus mowi wszystkie drogi prowadza na jelonki ....
"bo ja sie bardzo lubie do Ciebie przytulac ;*" A ja do ciebie :*:*:*:* hihi mrał :* cry ach, i znow manga shojo mnie wzruszyla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:08 am