|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:05 pm
sweet_chii M-Teen A ja jestem z Tysiąclecia XD zwanym potocznie Tauzen! XD ekhem.. w Katowicach sweatdrop blaugh a ja znam tylko Katowice-Szopienice, bo tam na konwencie Asucon bylam 3 razy sweatdrop hmm Szopienice XD ja mieszkam akurat na drugim koncu katowic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:06 pm
sweet_chii M-Teen A ja jestem z Tysiąclecia XD zwanym potocznie Tauzen! XD ekhem.. w Katowicach sweatdrop blaugh a ja znam tylko Katowice-Szopienice, bo tam na konwencie Asucon bylam 3 razy sweatdrop ... A ja w katowicach nigdy nie byłem ....
No widzisz ty z mokotowa ja w Bemowa Ozzy Kukus z Zabitej dechami dziury. :]
Może bytak z Gaiowiczami z Wawy mikro spotkanie urzadzić kiedyś ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:09 pm
BeeWolf_san sweet_chii M-Teen A ja jestem z Tysiąclecia XD zwanym potocznie Tauzen! XD ekhem.. w Katowicach sweatdrop blaugh a ja znam tylko Katowice-Szopienice, bo tam na konwencie Asucon bylam 3 razy sweatdrop ... A ja w katowicach nigdy nie byłem ....
Może bytak z Gaiowiczami z Wawy mikro spotkanie urzadzić kiedyś ??Ozzy mieszka dwa bloki od mojej cioci, u ktorej mieszkalam pol roku we wrzesniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:11 pm
BeeWolf_san ... A ja w katowicach nigdy nie byłem ....
Może bytak z Gaiowiczami z Wawy mikro spotkanie urzadzić kiedyś ?? dziekuje za sygnaturke heart :*****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:13 pm
sweet_chii BeeWolf_san ... A ja w katowicach nigdy nie byłem ....
Może bytak z Gaiowiczami z Wawy mikro spotkanie urzadzić kiedyś ?? Ozzy mieszka dwa bloki od mojej cioci, u ktorej mieszkalam pol roku we wrzesniu xd No to Ozzwaldzik-a mogłaś i Widzieć nie raz :] ...
Dlaczego nikt nie mieszka obok mnie ... ja taki samotny jestem na moich Jelonkach sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:15 pm
BeeWolf_san sweet_chii BeeWolf_san ... A ja w katowicach nigdy nie byłem ....
Może bytak z Gaiowiczami z Wawy mikro spotkanie urzadzić kiedyś ?? Ozzy mieszka dwa bloki od mojej cioci, u ktorej mieszkalam pol roku we wrzesniu xd No to Ozzwaldzik-a mogłaś i Widzieć nie raz :] ...
Dlaczego nikt nie mieszka obok mnie ... ja taki samotny jestem na moich Jelonkach sad eee? Jelonkach? cos slyszalam... xd ale gdzie to wlasciwie jest? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Dlaczego nikt nie mieszka obok mnie ... ja taki samotny jestem na moich Jelonkach sad przeciez masz tam mase znajomych- malo Ci jeszcze blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san ... A ja w katowicach nigdy nie byłem ....
Może bytak z Gaiowiczami z Wawy mikro spotkanie urzadzić kiedyś ?? dziekuje za sygnaturke heart :***** mrał Cudnie łapie w locie Kotka mrr przytula .... Całuje w słodkie usteczka hi nie ma za co kochanie :****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:18 pm
BeeWolf_san mrał Cudnie łapie w locie Kotka mrr przytula .... Całuje w słodkie usteczka hi nie ma za co kochanie :**** heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:19 pm
sweet_chii eee? Jelonkach? cos slyszalam... xd ale gdzie to wlasciwie jest? blaugh Jelonki .. wiesz gdzie jest Bemowo. ?? napewno ... to bemowo łączy sie z Jelonkami to dzielnica Bemowo-Jelonki jakoś tak podzielona :] ... +stare nowe bemowo... tragedia biggrin ...
Omesiu kochanie moje ... no jak to durzo ..ale nikogo z gai ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:19 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:21 pm
BeeWolf_san sweet_chii eee? Jelonkach? cos slyszalam... xd ale gdzie to wlasciwie jest? blaugh Jelonki .. wiesz gdzie jest Bemowo. ?? napewno ... to bemowo łączy sie z Jelonkami to dzielnica Bemowo-Jelonki jakoś tak podzielona :] ... +stare nowe bemowo... tragedia biggrin ...
Omesiu kochanie moje ... no jak to durzo ..ale nikogo z gai ... aaa, no to tak mniej wiecej wiem... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|