|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:15 pm
Ozzwald ja ide spac... plyny mnie zmeczyly.. narazie... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:17 pm
Lethiel opcy Mieduwalszczycy skarmią na widok upragnionego beata, buwają piecyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni !!!!!!!!!! xd 4laugh to z Witkacego bylo.......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:17 pm
mraurr.... trza coś wypić... *idzie po szklankę krwi* *pije* *puszcza pawia* blee.... z czasem się przyzwyczaję xp a teraz idum spać bo oczka bolą *włazi do swojej PIĘKNEJ I PRZYTULNEJ trumny i zamyka się na kloocz* *krzyk z trumny* dobranoc xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:18 pm
opcy Lethiel opcy Mieduwalszczycy skarmią na widok upragnionego beata, buwają piecyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni !!!!!!!!!! xd 4laugh to z Witkacego bylo.......... xd Ni ?? xd xd xd Ni !!!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:25 pm
Lethiel opcy Lethiel opcy Mieduwalszczycy skarmią na widok upragnionego beata, buwają piecyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni !!!!!!!!!! xd 4laugh to z Witkacego bylo.......... xd Ni ?? xd xd xd Ni !!!!!! 4laugh cos czuje ze musze to zrobic....... *wychodzi i po chwili wraca z żywopłotem* (ładnym i niedrogim)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:27 pm
opcy [cos czuje ze musze to zrobic....... *wychodzi i po chwili wraca z żywopłotem* (ładnym i niedrogim) hm... Ni !! teraz muszisz przynieść mi ... nastepny żywoplot !!!!!!!!!! i postawić go tu nad tym pierwszym !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:27 pm
jestem chyba hory albo zboczony bo kolejna sygnaturke zrobiłem tzn, poprawiłem to ostatnia :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:29 pm
BeeWolf_san jestem chyba hory albo zboczony bo kolejna sygnaturke zrobiłem tzn, poprawiłem to ostatnia :] O.o jak slodko 4laugh whee !!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:31 pm
Lethiel opcy [cos czuje ze musze to zrobic....... *wychodzi i po chwili wraca z żywopłotem* (ładnym i niedrogim) hm... Ni !! teraz muszisz przynieść mi ... nastepny żywoplot !!!!!!!!!! i postawić go tu nad tym pierwszym !!! xd Ni Ni Ni!!!!!!! *przynosi nastepny zywoplot*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 2:32 pm
opcy Lethiel opcy [cos czuje ze musze to zrobic....... *wychodzi i po chwili wraca z żywopłotem* (ładnym i niedrogim) hm... Ni !! teraz muszisz przynieść mi ... nastepny żywoplot !!!!!!!!!! i postawić go tu nad tym pierwszym !!! xd Ni Ni Ni!!!!!!! *przynosi nastepny zywoplot*  mraaaaaaaaaaaau idealny 4laugh heart whee xd that's IT !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|