|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:49 pm
BeeWolf_san Ja widze i ciszy mnie to, ze w polsce tak lubiana i popularna jest głupota bez alkocholowa witaj Bee *przytuuuuuuul* 4laugh papatki Zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ech... znowu nikt nawet nie przywita sad *wlazi pod fotel* ..ale to... niewazne.. xd Hey Lethi.. Czesc eM, ziomie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja narazie jestem po kupnie kotka wiec nie mam kasy, a teraz ide lulu (a mialam sie uczyc XD ) pay pay! :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:50 pm
[ Kaku ] Lethiel ech... znowu nikt nawet nie przywita sad *wlazi pod fotel* ..ale to... niewazne.. xd Hey Lethi.. Czesc eM, ziomie. witaj blaugh *przytuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:52 pm
Omega Sun To jest tu normalne i nie wynika ze zlosliwosci czy niecheci do kogos. Niektorzy po prostu wszystko biora do siebie i odbieraja jako atak na swoja osobe. Poza tym nie mylmy depresji z egocentryzmem Odrazu myśle o jednej osobie ... Hmm czemu stare Kto zgadnie o kim dam 600 g biggrin
:*
Cześć chłopaky... no i przy okazji pa Zero i uwarzaj na aki w łóżku bo ja coś czuje ze dzis moze byc nie miło ... taka pogoda :/ ...
Leci leci ..witam cie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:54 pm
opcy BeeWolf_san Ja widze i ciszy mnie to, ze w polsce tak lubiana i popularna jest głupota bez alkocholowa łaaaaaaaaaaaaaaa przesladuja mnie zielone owady o złotych oczach........... eek eek łaaaaaaaaaaa hej Bee......... Łaaaaaaaaa a mnie panowie w mundurach ktorzy na plecach maja napisane "straż miejska" crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:54 pm
[ Kaku ] Lethiel ech... znowu nikt nawet nie przywita sad *wlazi pod fotel* ..ale to... niewazne.. xd Hey Lethi.. Czesc eM, ziomie. diud. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:55 pm
*targa swoją trumnę na środek pokoju*  jak wam się podoba ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:56 pm
Kitty ShadowCat *targa swoją trumnę na środek pokoju*  jak wam się podoba ? biggrin szczerze? to jest ekstra, szczegolnie srodek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:57 pm
Kitty ShadowCat *targa swoją trumnę na środek pokoju*  jak wam się podoba ? biggrin wyglada jak kolyska do dziecka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:57 pm
Kitty ShadowCat *targa swoją trumnę na środek pokoju*  jak wam się podoba ? biggrin ja tam wole zeby mnie spalili i gdzies rozrzucili...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|