|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:31 pm
Kitty ShadowCat PointZer0 Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop niewaznee crying .... nikt mnie nie rozumie crying crying ...ja jestem niewazna i wszystko co moowie jest niewazne crying ....to ze nie wybacze tez jest niewazne... scream O.o ... a tej co znowu odwala xd xd xd bedzie nowa scenka whee *przyglada sie z popcornem w lapkach* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:32 pm
Illune a wiesz...niewiem....chyba tak dla zabawy neutral glupie pytanie.... glupie pytanie ? twoja reakcja byłą głupia Illune , jak nie potrafisz powiedziec czemu to zrobiłaś to po prostu siedź cicho...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:32 pm
już się uspakajam.....*10 wdechów i wydechów* *jest spokojna* już...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:33 pm
tak, to byl zywiec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:34 pm
PointZer0 Illune a wiesz...niewiem....chyba tak dla zabawy neutral glupie pytanie.... glupie pytanie ? twoja reakcja byłą głupia Illune , jak nie potrafisz powiedziec czemu to zrobiłaś to po prostu siedź cicho... jezzu....to dam edit neutral po co sie odrazu tak rzucac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:34 pm
Kitty ShadowCat już się uspakajam.....*10 wdechów i wydechów* *jest spokojna* już... dzięki Ci dobry boże który nie istniejesz. Masz u mnie plusa, dzisiaj zmówię paciorek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:35 pm
przepraszam was za moje zachowanie, dowiedziałam się czegoś (nieważne czego) i się teges wqrzyłam sweatdrop ale to jush nieważne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun tak, to byl zywiec 3nodding To teraz wyjdę na alkoholika razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:36 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jak ty to ty to ja ci zaraz coś zrobię! wow!!!!!!!!!! lingwistyczne arcydzielo..........!!!!!!!!!!!!! powiem tylko ze moj poduszkowiec jest pelen wegorzy..... i ze mozecie wszystko na mnie zwinic.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Singin* "..Nie ma nikt tylu zmarnowanych lat.."
*zerk around*
hehe..co tu sie stalo? blaugh
ktos kupi Sealed za 4,8k? Jestem w potrzebie finansowej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat niewaznee crying .... nikt mnie nie rozumie crying crying ...ja jestem niewazna i wszystko co moowie jest niewazne crying ....to ze nie wybacze tez jest niewazne... scream uspokoj sie, jak bedziesz robic z siebie ofiare to naprawde nikt nie bedzie Cie lubil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:37 pm
Omega Sun tak, to byl zywiec 3nodding nie lubie żywca...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:37 pm
PointZer0 Illune PointZer0 Illune a wiesz...niewiem....chyba tak dla zabawy neutral glupie pytanie.... glupie pytanie ? twoja reakcja byłą głupia Illune , jak nie potrafisz powiedziec czemu to zrobiłaś to po prostu siedź cicho... jezzu....to dam edit neutral po co sie odrazu tak rzucac... ważna jest przyczyna , nie skutek. I to ty sie zaczęłas rzucać , na Kitty.. więcej tego nie r.. o.O ale Zero przeciez wszystko naoko pisze niekiedy w taki sposob i to nie jest nic obrazliwego tylko na zarty a ze Kitty ma dzis zly humor to co? wszyscy maja jej naskakiwac? dam jednak ten edid zeby nie bylo ze kogos obrazam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|