|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:26 pm
Rynn the Vampire Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop ale to przecież..nieważne... xd ...wazne jest przestrzeganie przepisow BHP! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:26 pm
opcy Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop a to z jakiejs reklamy? bo ja tv nie ogladam..... opcy: PIWA 'Tyskie' zdaje sie XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:27 pm
PointZer0 Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop ----
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:27 pm
Illune Rynn the Vampire Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop ale to przecież..nieważne... xd ...wazne jest przestrzeganie przepisow BHP! xd Właśnie.. Więc teraz.. Jeszcze raz to samo! xd Kitty - dobrotliwa rada - daj sobie siana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:28 pm
M-Teen opcy Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop a to z jakiejs reklamy? bo ja tv nie ogladam..... opcy: PIWA 'Tyskie' zdaje sie XDDDD a nie debowe mocne w sumie te same browary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen opcy Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop a to z jakiejs reklamy? bo ja tv nie ogladam..... opcy: PIWA 'Tyskie' zdaje sie XDDDD a nie debowe mocne w sumie te same browarya..nie żywca?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:29 pm
PointZer0 Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop niewaznee crying .... nikt mnie nie rozumie crying crying ...ja jestem niewazna i wszystko co moowie jest niewazne crying ....to ze nie wybacze tez jest niewazne... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune ...wazne jest przestrzeganie przepisow BHP! xd JAK ZAPODAŁA! surprised biggrin blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh xd BHP *uchachana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:30 pm
Kitty ShadowCat PointZer0 Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop niewaznee crying .... nikt mnie nie rozumie crying crying ...ja jestem niewazna i wszystko co moowie jest niewazne crying ....to ze nie wybacze tez jest niewazne... scream Pewnie Cię zawiodę, ale..tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat PointZer0 Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop niewaznee crying .... nikt mnie nie rozumie crying crying ...ja jestem niewazna i wszystko co moowie jest niewazne crying ....to ze nie wybacze tez jest niewazne... scream Kitty , teraz już przesadzasz , popatrz sobie na regulamin w miejsce gdzie pisze że nadmierne użalanie się nad sobą wskazane bynajmniej nie jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop Każda dyskusja na tym forum bardzo łatwo przekształca się w wyścig wycieczek osobistych xp . A to ktoś ma okres (albo i nie), albo zaburzony poziom hormonów w organizmie, albo jest attention whore (BTW bardzo mocne słowo i trochę nadużywane stare ) albo ogląda za dużo reklam... Mam tylko małe pytanie: skoro jednej osobie na forum wolno mieć charakter, który usprawiedliwia ją w kwestii obrażania innych osób, to czy innej nie wolno mieć np. depresji ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune PointZer0 Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop ona chyba majaczy xd ktos jej cos zrobil...? blaugh jak ty to ty to ja ci zaraz coś zrobię! scream crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|