|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:19 pm
Omega Sun Ja nie rozumiem o co Wy sie znow klocicie. Przeciez sprawa jest oczywista- jak ciagle ktos wchodzi i wychodzi to wiadomo, ze bez sensu jest wszystkich witac i zegnac i nad kazdym skakac. Jak ktos ma cos do powiedzenia na dany temat to uzywa zaczarowanego guziczka "quote" blaugh i wtedy jesli kogos zainteresuje jego wypowiedz to odpisze i w ten sposob nawiazuje sie rozmowa blaugh A co do uzalania sie, to Rynn ma racje-jak ktos ma problem to lepiej jak napisze wprost dlaczego ma podly nastroj a nie wstawi post ktory ma na celu wyludzic burze pytan xp . I przestancie sie w koncu klocic o glupoty sweatdrop The arch blond-moderator had spoken ! Witam Omegę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:20 pm
opcy Rynn the Vampire mad jak możesz tak się ze mną zgadzać!!! masz racje jestem winien....... *plozy sie po podlodze wzbudzajac litosc wsrod obecnych* och! Opcy! Co się stało! Powiedz mi koniecznie, bo inaczej..och..jak możesz tak.. crying crying Kurczę, no i czy to nie jest irytujące? ;/ Dzięki za poparcie, skoro już wszystko jasne to skończmy tę dyskusję..nie ma sensu tego drążyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Heh... Ja tu nie widze osoby, kt�ra narzeka cały czas. Oprocz Kitty (bez urazy) Woec wydaje mi sie, ze kazdy raz czy dwa na tydzien se "narzeknie" XD i to sie w koncu zbiera w ogolnby chaos... O ogolnie ciebie to wszystko wnerwia;] proshę mi tu nie mylić chaosu z pierdołami xd Na poczatku byl chaos............. ktory sie potem sukcesywnie rozwijal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Akiko Tamashii :* ja tu was potajemnie obserwuje , a jak mi sie chce to tez i cos napisze ;] hehe praktykujesz lurking w trybie zaawansowanym biggrin xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:21 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:22 pm
Ok, ja lece Omi, fajny fryz Kitty, przestan pałac nienawiscia papa *wylazi przez komin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:23 pm
Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:24 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop ale to przecież..nieważne... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat scream z tego co widzę nic tu nie jest ważne... nie liczą się dla was złe czyny...ale ja nie wybaczę! *włazi wnerwiona do trumny**z trumny wydobywa się krzyk*... ale to też się nie liczy... to jest nieważne! ogladasz za duzo reklam sweatdrop a to z jakiejs reklamy? bo ja tv nie ogladam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:26 pm
Kitty ShadowCat *wrzask z trumny*ale przecież to nieważne.... wy i tak wybaczycie! Papież wybaczył zamachowcy.... uniewinnił go,a on dalej swoje..... Kitty , co ty z przeproszeniem , piepszysz ? Co tu ma do czynienia papież ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|