|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:02 pm
opcy Night_Lady Rynn the Vampire Jezu, ludzie, a czy tu się liczy moje zdanie? Ja to po prostu zauważam. Każdy może się czymś przejąć i to obwieszczać światu, ale niekt�rzy przesadzają. Sami sobie poczytajcie swoje posty i się zastan�wcie, czy nie przesadzacie. Bo może nam się nie chce bawić w zgadywanki, i nie życzymy sobie, żeby w taki bezsensowny spos�b przyciągać naszą uwagę, bo dla mnie na przykład to śmieci są. Jak ktoś ma problem, to m�wi o co chodzi. Jak ktoś zostaje zignorowany, to niech nie robi z tego wielkiego hałasu, bo ileż można się witać i żegnać. Zastan�wcie się cholera nad tym, co wy tu wypisujecie. Bo żałość mię za garłdo chwyta. :/ okres przechodzisz czy co? nic Ci nie pasuje wyluzuj troche, lub moze znajdz sobie chłopaka! stare dymydymydymy.... jakby co to ja sie z Rynn zgadzam.... (mozesz mnie o to winic..) *ROTFL* mad jak możesz tak się ze mną zgadzać!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:04 pm
:* ja tu was potajemnie obserwuje , a jak mi sie chce to tez i cos napisze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:13 pm
Akiko Tamashii :* ja tu was potajemnie obserwuje , a jak mi sie chce to tez i cos napisze ;] No wiesz , tyle tu lud na ciebie czekał a ty milczysz - leń xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:15 pm
PointZer0 Akiko Tamashii :* ja tu was potajemnie obserwuje , a jak mi sie chce to tez i cos napisze ;] No wiesz , tyle tu lud na ciebie czekał a ty milczysz - leń xd taaaak ja wiem ^^- .....ale ja jestem z natury takim leniem ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:17 pm
Ja nie rozumiem o co Wy sie znow klocicie. Przeciez sprawa jest oczywista- jak ciagle ktos wchodzi i wychodzi to wiadomo, ze bez sensu jest wszystkich witac i zegnac i nad kazdym skakac. Jak ktos ma cos do powiedzenia na dany temat to uzywa zaczarowanego guziczka "quote" blaugh i wtedy jesli kogos zainteresuje jego wypowiedz to odpisze i w ten sposob nawiazuje sie rozmowa blaugh A co do uzalania sie, to Rynn ma racje-jak ktos ma problem to lepiej jak napisze wprost dlaczego ma podly nastroj a nie wstawi post ktory ma na celu wyludzic burze pytan xp . I przestancie sie w koncu klocic o glupoty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire mad jak możesz tak się ze mną zgadzać!!! masz racje jestem winien....... *plozy sie po podlodze wzbudzajac litosc wsrod obecnych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii :* ja tu was potajemnie obserwuje , a jak mi sie chce to tez i cos napisze ;] hehe praktykujesz lurking w trybie zaawansowanym biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:18 pm