|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:43 pm
Rynn the Vampire
Ale się ostatnio porobiliście...histeryczki/histerycy, obrażają się o byle co...płaczą...(attention-whores)...co wy myślicie, że to jest jakieś super? Że w ten spos�b będziemy na was zwracać uwagę? No kurczę blade...
Wybaczcie, jeżeli kogoś uraziłam, ale powoli się tu zaczyna robić żałośnie.true...... true...... btw jak chcesz to mozesz mnie za to winic..... jestem winny!!!!!!!!! xd slyszeliscie? jestem winny!!!!! chodzi o mnie...... xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:45 pm
M-Teen Kiart Ja- Yosei Kiart Witam Was i polske Bez Swiatla...^^ wink ...a u mnie jasno sweatdrop ...Ja chociaz lampke zgasilem...^^ wink ja też i jak wygladne za okno to wiekszosc okien jest ciemnych ^^ ...Umnie tak samo ... ale sa male wyjatki ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:45 pm
opcy Ja- Yosei ...nie dramatyzuj - jak to mawia Ś.P. (sądząc po wyrazie twarzy) Opcy... xd ja jestem tylko chwilowo martwy.... Z jakiej okazji? BTW u mnie kompletna ciemność, że aż nie trafiam palcami w klawiaturę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:46 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:47 pm
Witam po krótkiej nieobecności xd
Lena , no dobrze już dobrze *przytula i głaszcze po główce* lepiej ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:47 pm
Kitty ShadowCat Rynn the Vampire
Ale się ostatnio porobiliście...histeryczki/histerycy, obrażają się o byle co...płaczą...(attention-whores)...co wy myślicie, że to jest jakieś super? Że w ten sposędziemy na was zwracać uwagę? No kurczę blade...
Wybaczcie, jeżeli kogoś uraziłam, ale powoli się tu zaczyna robić żałośnie.tak wiem- to było o mnie stare Nie da się ukryć, że tak. Ale nie tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:49 pm
Rynn the Vampire Kitty ShadowCat Rynn the Vampire
Ale się ostatnio porobiliście...histeryczki/histerycy, obrażają się o byle co...płaczą...(attention-whores)...co wy myślicie, że to jest jakieś super? Że w ten sposędziemy na was zwracać uwagę? No kurczę blade...
Wybaczcie, jeżeli kogoś uraziłam, ale powoli się tu zaczyna robić żałośnie.tak wiem- to było o mnie stare Nie da się ukryć, że tak. Ale nie tylko. a o kim jeszcze....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam po krótkiej nieobecności xd Lena , no dobrze już dobrze *przytula i głaszcze po główce* lepiej ? xd ..Hi...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Witam po krótkiej nieobecności xd Lena , no dobrze już dobrze *przytula i głaszcze po główce* lepiej ? xd mrrrrrrraaauu O wiele biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:50 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:52 pm
Kiart PointZer0 Witam po krótkiej nieobecności xd Lena , no dobrze już dobrze *przytula i głaszcze po główce* lepiej ? xd ..Hi...^^ Hej Kiart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:54 pm
Illune Rynn the Vampire Kitty ShadowCat Rynn the Vampire
Wybaczcie, jeżeli kogoś uraziłam, ale powoli się tu zaczyna robić żałośnie.tak wiem- to było o mnie stare Nie da się ukryć, że tak. Ale nie tylko. a o kim jeszcze....? o mnie......... jakbys nie wiedziala jestem winny........ .. czy mowilem juz ze jestem winny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|