|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:32 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ OK, juz jestem,, przez chwile cosik dorookowałam. ZEEROOOOOOOSSSS!!! *skacze na niego* *przyyyyyyyyyyyyytul* ty chyba za duzo z Lethi przebywasz... xd ...najwyraźniej ...(ale chyba Tobie to nie przeszkadza, hę? whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:36 pm
PointZer0 opcy ~~lena-undesaid~~ OK, juz jestem,, przez chwile cosik dorookowałam. ZEEROOOOOOOSSSS!!! *skacze na niego* *przyyyyyyyyyyyyytul* ty chyba za duzo z Lethi przebywasz... xd Racja xd Night , jezeli chcesz to zał80; og topic ze spotkaniami.. *patrzy na niego zdziwona* *zeskakuje* *ociera łezke* n.. nie... NIE PRZYTULISZ SIE NAWET?! OBRAŻAM SIE!!!!!!! *obraza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:39 pm
~~lena-undesaid~~ PointZer0 opcy ~~lena-undesaid~~ OK, juz jestem,, przez chwile cosik dorookowałam. ZEEROOOOOOOSSSS!!! *skacze na niego* *przyyyyyyyyyyyyytul* ty chyba za duzo z Lethi przebywasz... xd Racja xd Night , jezeli chcesz to zał80; og topic ze spotkaniami.. *patrzy na niego zdziwona* *zeskakuje* *ociera łezke* n.. nie... NIE PRZYTULISZ SIE NAWET?! OBRAŻAM SIE!!!!!!! *obraza sie* ...nie dramatyzuj - jak to mawia Ś.P. (sądząc po wyrazie twarzy) Opcy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:39 pm
Witam Was i polske Bez Swiatla...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:40 pm
Kiart Witam Was i polske Bez Swiatla...^^ wink ...a u mnie jasno sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:41 pm
madchild Illune:Ale przynajmniej Cię widać! A ja się czuję tak jakoś.. bezcieleśnie whee ziksowaciało xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Kiart Witam Was i polske Bez Swiatla...^^ wink ...a u mnie jasno sweatdrop ...Ja chociaz lampke zgasilem...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...nie dramatyzuj - jak to mawia Ś.P. (sądząc po wyrazie twarzy) Opcy... xd ja jestem tylko chwilowo martwy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:43 pm
Kiart Ja- Yosei Kiart Witam Was i polske Bez Swiatla...^^ wink ...a u mnie jasno sweatdrop ...Ja chociaz lampke zgasilem...^^ wink ja też i jak wygladne za okno to wiekszosc okien jest ciemnych ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|