|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:28 pm
opcy PointZer0 opcy hej Zero........ 3nodding ooo.. widzę że powracamy do pierwotnego imidżu ? xd wlasciwie to przebralem sie na chwile a potem zapisywanie awatarkow padlo.... 3nodding W moim przypadku już nie powstało >__<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:29 pm
PointZer0 Night_Lady hej hej
co sie dzieje??? skasowali mi topic ze spotkaniami gajowicz�w!!!!!!!!!!!!!! exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim Założycielka tego topicu o to poprosiła ...jasne, jasne - zawsze tak mówisz xd ...(naprawde to było tak: przystawienie shotguna do pleców i "mogę skasować ten topic?" ..."eee...j-j-asne")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild opcy PointZer0 opcy hej Zero........ 3nodding ooo.. widzę że powracamy do pierwotnego imidżu ? xd wlasciwie to przebralem sie na chwile a potem zapisywanie awatarkow padlo.... 3nodding W moim przypadku już nie powstało >__< w moim tez neutral nie moge zdjac tego czegos z twarzy neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zero jak bys byl tak mily i skasowal jednego z moich postow w ktorym cie witam bo dwa to za duzo szczescia... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady tzn kto i po co?? jakim prawem dla innych był on wazny! nie dramatyzuj......... uwielbiam to mowic...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:31 pm
OK, juz jestem,, przez chwile cosik dorookowałam. ZEEROOOOOOOSSSS!!! *skacze na niego* *przyyyyyyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Night_Lady PointZer0 Night_Lady hej hej
co sie dzieje??? skasowali mi topic ze spotkaniami gajowicz�w!!!!!!!!!!!!!! exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim Założycielka tego topicu o to poprosiła tzn kto i po co?? jakim prawem dla innych był on wazny!Rynn , poprosiła , ona była jego założycielką i motywatorką spotkania o kt�rym była w nim mowa.. nie da sie go odzyskac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald zero jak bys byl tak mily i skasowal jednego z moich postow w ktorym cie witam bo dwa to za duzo szczescia... wink Eeee , nigdy za wiele Ozzyego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ OK, juz jestem,, przez chwile cosik dorookowałam. ZEEROOOOOOOSSSS!!! *skacze na niego* *przyyyyyyyyyyyyytul* ty chyba za duzo z Lethi przebywasz... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:32 pm
czy ktos mnie widzi.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PointZer0 opcy hej Zero........ 3nodding ooo.. widzę że powracamy do pierwotnego imidżu ? xd wlasciwie to przebralem sie na chwile a potem zapisywanie awatarkow padlo.... 3nodding ja wolalam opcego w innej postaci wink Night Lady spokojnie.. z tgeo co wiem ktos już zakładał taki topic... ehmmm sweatdrop zdaje sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Night_Lady tzn kto i po co?? jakim prawem dla innych był on wazny! nie dramatyzuj......... uwielbiam to mowic...........da sie zauwazyc... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|