|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:02 pm
Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying mama cie kocha xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:03 pm
opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... dlatego lubie piwo... nigdy nie narzeka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:04 pm
Ozzwald opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... dlatego lubie piwo... nigdy nie narzeka... a co z vodeczka jej juz nie kochasz : biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:04 pm
opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... stare buuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:05 pm
YumiTao Ozzwald opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... dlatego lubie piwo... nigdy nie narzeka... a co z vodeczka jej juz nie kochasz : biggrin czepiasz sie szczegolow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:06 pm
YumiTao trzeba było z magda jechac do katowic xd wlasnie szukalam na kompie fotki zeby dac do galerii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:07 pm
razz Yumka napisze ci odp do tgeo co napisałas na galerii heh wink IGZAKLI biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:07 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... stare buuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying crying ja cie kocham!! jak siostre! na trwały zwiazek nie licz......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:08 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... stare buuuuuuuuu crying crying crying crying crying crying crying ja cie kocham!! jak siostre! na trwały zwiazek nie licz...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:08 pm
wie ktoś w jakich proporcjach miesza sie curacao, wodke i sok?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:10 pm
Irinn wie ktoś w jakich proporcjach miesza sie curacao, wodke i sok?? sweatdrop jedno jest pewne...... duuuzo woodki!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:11 pm
Irinn wie ktoś w jakich proporcjach miesza sie curacao, wodke i sok?? sweatdrop >.> <.< ja nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Ozzwald opcy Kitty ShadowCat crying kto mnie kocha.... nikt mnie nie kocha crying crying witamy w swiecie rzeczywistym.......... dlatego lubie piwo... nigdy nie narzeka... a co z vodeczka jej juz nie kochasz : biggrin czepiasz sie szczegolow... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn wie ktoś w jakich proporcjach miesza sie curacao, wodke i sok?? sweatdrop ja wiem tylko jak sie ubota robi... czekamy az kieliszek zatonie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 12:12 pm
opcy Irinn wie ktoś w jakich proporcjach miesza sie curacao, wodke i sok?? sweatdrop jedno jest pewne...... duuuzo woodki!!!!!!!!!! sporo bo to ma miec chyba 30%.... trzeba by policzyc ile czego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|