|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:20 am
Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... upodlisz sie i zaczniesz uzywac Visuala (fuuuuj) xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:21 am
opcy Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... upodlisz sie i zaczniesz uzywac Visuala (fuuuuj) xp xd fakt... dzieki tobie sobie przypomnalem ze to gdzies mam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:23 am
Kitty ShadowCat Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... a co to jest?? xp ..... stare stare ekhem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:24 am
Ozzwald opcy Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... upodlisz sie i zaczniesz uzywac Visuala (fuuuuj) xp xd fakt... dzieki tobie sobie przypomnalem ze to gdzies mam... z kompilatorow to jeszcze devC++ jest fajny...... Visuala nie znosze..... ja bym go dobrowolnie nie uzywal.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:24 am
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... a co to jest?? xp ..... stare stare ekhem kompilator C++ ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:25 am
JEEEEESTEM!!!!!!!!!! *jest* odwolali mi szlaban :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:26 am
~~lena-undesaid~~ JEEEEESTEM!!!!!!!!!! *jest* odwolali mi szlaban :d jaki szlaban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... a co to jest?? xp ..... stare stare ekhem kompilator C++ .... teraz padnie pytanie co to jest kompilator... i czym wogule jest kompilacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ JEEEEESTEM!!!!!!!!!! *jest* odwolali mi szlaban :d Hey whee a za co szlaban ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:28 am
opcy ~~lena-undesaid~~ JEEEEESTEM!!!!!!!!!! *jest* odwolali mi szlaban :d jaki szlaban? na kompa........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:30 am
Ozzwald opcy Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat Ozzwald komus porzyczylem mojego borland c++ 6 bulider i teraz nie pamietma komu... crying i co ja teraz zrobie... a co to jest?? xp ..... stare stare ekhem kompilator C++ .... teraz padnie pytanie co to jest kompilator... i czym wogule jest kompilacja... nie... nie padnie, chociaż nie wiem co to jest stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:30 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ JEEEEESTEM!!!!!!!!!! *jest* odwolali mi szlaban :d jaki szlaban? na kompa........ za co? ogladalas "nieladne" stronki ??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 11:32 am
@Lena: to zaktualizuj se tego kwesta......... zreszta i tak ci wiecej nie moge dolozyc..... bo nie mam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|