|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:50 am
Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:50 am
dark wampirek Lethiel xp .. nie on jest śpiacy .... *rozglada sie po pokoju* *dostrzega kanape* *nie jest zbyt silna ale zaciaga go na kanape* uff........ No a wampirek przynosi kocyk 3nodding dziekuje^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:51 am
Sayokun Lethiel .. nie on jest śpiacy Sayokun Pisarz Lethiel lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink ZZzzz.......'szeptem do latchiel' wrzućmy go do basenu to się obudzi twisted xp .. nie on jest śpiacy .... *rozglada sie po pokoju* *dostrzega kanape* *nie jest zbyt silna ale zaciaga go na kanape* uff........ 'przygląda się' moja kanapa crying *przytula* mozesz usiaśc na moim foteliku jak chcesh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:51 am
dark wampirek Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare o wlasnie, chłopaki nie płaczą xd no oprócz Tofika XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:53 am
Pisarz dark wampirek Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare o wlasnie, chłopaki nie płaczą xd no oprócz Tofika XD *łup* Podobno śpisz jak zabity stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:55 am
dark wampirek Pisarz dark wampirek Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare o wlasnie, chłopaki nie płaczą xd no oprócz Tofika XD *łup* Podobno śpisz jak zabity stare nio wlasnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:58 am
dark wampirek Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare może może będe wypożyczał kanapę 50g za godzine blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:59 am
Sayokun dark wampirek Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare może może będe wypożyczał kanapę 50g za godzine blaugh sweatdrop Ale ja moge kozystać za darmo co?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:05 am
nudno mi.......... hm........ chodźmy poplywać !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:06 am
Lethiel nudno mi.......... hm........ chodźmy poplywać !!!! xd eek Mein Gott!! Znowu się zaczyna ~~"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:06 am
dark wampirek Sayokun dark wampirek Sayokun 'przygląda się' moja kanapa crying Chyba chwilkę bez niej wytrzymasz co? stare może może będe wypożyczał kanapę 50g za godzine blaugh sweatdrop Ale ja moge kozystać za darmo co?? mrgreen oczywiście płacą tylko faceci twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:07 am
Lethiel nudno mi.......... hm........ chodźmy poplywać !!!! xd ok za 2 minuty wracam bądźcie już w basenie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 5:07 am