|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Smark ... * A ja mam a ja mam Kawałeczek chleba ... tralala ... wypędzlowałem sygnaturke fajna ?? Zreszta nie macie wyboru biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:34 am
BeeWolf_san *Smark ... * A ja mam a ja mam Kawałeczek chleba ... tralala ... wypędzlowałem sygnaturke fajna ?? Zreszta nie macie wyboru biggrin a zajebista.. ona wyglada jak tygrysica z safari a ty jak murzyn...ee... tez z safari...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san *Smark ... * A ja mam a ja mam Kawałeczek chleba ... tralala ... wypędzlowałem sygnaturke fajna ?? Zreszta nie macie wyboru biggrin masz fantatysczny sig Bee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:35 am
Ozzwald Kitty ShadowCat Jaswinder Kitty ShadowCat czy ktoś z was umie m po włosku? wink a c80;e potrzebujesz? jak jest po włosku- msię za nami?- nie przesadzasz...? to do szkoły xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:36 am
M-Teen BeeWolf_san *Smark ... * A ja mam a ja mam Kawałeczek chleba ... tralala ... wypędzlowałem sygnaturke fajna ?? Zreszta nie macie wyboru biggrin masz fantatysczny sig Bee biggrin zgadzam się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san *Smark ... * A ja mam a ja mam Kawałeczek chleba ... tralala ... wypędzlowałem sygnaturke fajna ?? Zreszta nie macie wyboru biggrin a zajebista.. ona wyglada jak tygrysica z safari a ty jak murzyn...ee... tez z safari... Wiedziałem, ze na ciebie mona liczyć bracie biggrin .. łuha ...
Wypędzlowałem Siga, jestem wporzo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:38 am
//now playing: //Aghora [Aghora #02] Satya [5:57]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:39 am
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san *Smark ... * A ja mam a ja mam Kawałeczek chleba ... tralala ... wypędzlowałem sygnaturke fajna ?? Zreszta nie macie wyboru biggrin a zajebista.. ona wyglada jak tygrysica z safari a ty jak murzyn...ee... tez z safari... Wiedziałem, ze na ciebie mona liczyć bracie biggrin .. łuha ...
Wypędzlowałem Siga, jestem wporzo biggrin jak umiesz liczy c licz na siebie... ja zaraz moge odpasc od kompa bo ciut mi sie browarek zroszedl po organizmie... i mnie chwuieje a jeszcze 2 buteleczki amm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:41 am
BeeWolf_san Wypędzlowałem Siga, jestem wporzo biggrin rozumiem że nasza aprobata siga cię motywuje i jesteś bardziej dumy niz byłes, co Bee? wink XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|