|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:14 am
Lethiel opcy wyplywa z praoceanu warezu............ ninja *puszcza sie zyrandola* *spada na opcego* ninja .. chyba nie powinnam tego moowić ale.. nudzi mi sie XP .. ninja nudanudanudanuda............. *rozglada sie dookola* co robimy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:16 am
Rynn the Vampire szykuje mi się zapalenie barku..szlag by to...dzisiaj 20 km piechotą...dwie godziny drałowania z ciężkim plecakiem...bo Gebbethowi się zachciało do Vee iść z pszczyny do czarkowic...niech go szlag..moje plecy..moje nogi...nigdy więcej... biedna *pochodzi: głasku, głasku* *poziomo ustawia dłoń* * na niej pojawia sie drink z cytryną na obrzeżu szklanki do trunków* *podaje Rynnce* prosze smile blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:17 am
opcy Lethiel opcy wyplywa z praoceanu warezu............ ninja *puszcza sie zyrandola* *spada na opcego* ninja .. chyba nie powinnam tego moowić ale.. nudzi mi sie XP .. ninja nudanudanudanuda............. *rozglada sie dookola* co robimy? *zaslania mu usta lapką* ciiii... nie wypowiadaj tego slowa tak często !! ono jest .. zakazane ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:18 am
opcy Lethiel opcy wyplywa z praoceanu warezu............ ninja *puszcza sie zyrandola* *spada na opcego* ninja .. chyba nie powinnam tego moowić ale.. nudzi mi sie XP .. ninja nudanudanudanuda............. *rozglada sie dookola* co robimy? * na jej dłoni pojawia się kufel schłodzonego piwa* prosze prezesie XD 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:25 am
witam, na jak długo nie wiem - monitor mi siada sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt mi nawet nie raczy powiedzieć 'dziękuję' za orzeźwiające napoje z bąbelkami! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder witam, na jak długo nie wiem - monitor mi siada sweatdrop Hey 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:28 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen nikt mi nawet nie raczy powiedzieć 'dziękuję' za orzeźwiające napoje z bąbelkami! xp crying heart DZIĘKOOJE! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy nudanudanudanuda............. *rozglada sie dookola* co robimy? * na jej dłoni pojawia się kufel schłodzonego piwa* prosze prezesie XD 3nodding *cheje pifoo..........* Hej Jas!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:30 am
M-Teen nikt mi nawet nie raczy powiedzieć 'dziękuję' za orzeźwiające napoje z bąbelkami! xp *glasku, glasku* mi cie naprawde doceniamy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 10:30 am
Jaswinder witam, na jak długo nie wiem - monitor mi siada sweatdrop witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|