|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Akiko Tamashii PointZer0 Gheeeeee , muszę lecieć , zegnam wszystkich papa :* ... sad czesc Piachu.....to cos ty robil ze ci palce odpadaja? razz trudno powiedziec.. dziwnym trafem mialem bliskie spotkanie z noga metalowego stolika. zeby bylo smieszniej, dzisiaj dwa razy. a odmarza pewnie ot tak, dla zasady. "dla zasady" ...super XD nove: ja wiem ze wy mnie kochacie i tak bardzo sie cieszycie ze jestem tu obecna razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:29 am
Kiart ... 4laugh ...Niezly Wish List... xd ah....ja wiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:31 am
witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:34 am
...zniknąłem na chwile ...ktoś coś chciał ode mnie? (i tak wiem, że nie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:35 am
novelin Ozzwald novelin Witajcie, witajcie ^^ Hehe Aki jak dobrze Cie zn�w widzieć razz kurde, gardło mnie coś zaczyna bolec, niedobrze ^^ strzel sobie kielicha albo pol litra.. napewno pomoze.. do jutr wszystkie dolegliwosci przejda... ja sie tak lecze... HA, motyw niezły ^^ Dzięki Kaku ^^ DZięki eMti ^^ >załadowana lekami, polyka wszystko po kolei, popijajac herbata< czasem rzeczy z DRUG STORSÓW sie przydaja XD siemka ERE ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:37 am
Ja Zmykam ...Ide na rower ... xd
moze jeszcze potem wpadne ...
...Narka All...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen novelin Ozzwald novelin Witajcie, witajcie ^^ Hehe Aki jak dobrze Cie zn�w widzieć razz kurde, gardło mnie coś zaczyna bolec, niedobrze ^^ strzel sobie kielicha albo pol litra.. napewno pomoze.. do jutr wszystkie dolegliwosci przejda... ja sie tak lecze... HA, motyw niezły ^^ Dzięki Kaku ^^ DZięki eMti ^^ >załadowana lekami, polyka wszystko po kolei, popijajac herbata< czasem rzeczy z DRUG STORSÓW sie przydaja XD siemka ERE ^^ Ano przydają się, a zwłaszcza Strepsils ;] Hey Eredin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...zniknąłem na chwile ...ktoś coś chciał ode mnie? (i tak wiem, że nie...) ja nie sad 4laugh
papa Kiart! *macha na pożegnanie dłonią*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|