|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:13 am
Ja- Yosei PointZer0 Żegnam odchodzących *krzeczy łapiąc przed twarzą poduchę* Luuudzie no... imię. dla. stali. dobre imie dla stali to np. Sammangelof a nie jakies polskie śmieciowate imioniska xp ...ŻĄDŁO GENOWEFY!!! scream xd wielki pytong zniszczenia +1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:14 am
Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) witaj akkiś 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:14 am
mam dwie lewe rece robic nie chce wcale, ale za to w glowie mam poukladana.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:15 am
Kiart Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) Witaj ... wink :dlaczego nie moge sie przebrac ... question : prawdopodobnie to kolejny wiesiołek bazy danych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:15 am
Kitty ShadowCat Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) witaj... my się chyba jeszcze nie znamy.... *podaje łapkę* whee *usciskuje lapke* chyba nie....Aki, milo mi ^^ hej hej Le ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:17 am
Gheeeeee , muszę lecieć , zegnam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:17 am
PointZer0 Gheeeeee , muszę lecieć , zegnam wszystkich nara...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:19 am
Kiart :dlaczego nie moge sie przebrac ... question : jesli Cie to pocieszy- nikt nie moze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey wszystkim.
eyy..nie czuje sie dobrze, odmarzl mi palec u nogi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Gheeeeee , muszę lecieć , zegnam wszystkich Narka ... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiart :dlaczego nie moge sie przebrac ... question : jesli Cie to pocieszy- nikt nie moze sweatdrop mnie by to nie pocieszy,.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:21 am
Zero nazwij go Bujaka Bujak ...
Albo Zykfryd lub Muramasa jak to było w pewnym anime dobrze znanym Ozzemu scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Gheeeeee , muszę lecieć , zegnam wszystkich papa :* ... sad czesc Piachu.....to cos ty robil ze ci palce odpadaja? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kiart :dlaczego nie moge sie przebrac ... question : jesli Cie to pocieszy- nikt nie moze sweatdrop Nie no ... No to Fajnie ... stare ... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|