|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:08 am
Kitty ShadowCat ... ninja ... a ja od ok. miesiąca nie dostałam żadnego boxa crying crying Chcesz to ci dam te portki pasiaki co ja miałem w boxie... nie zarobisz na nich 100 golda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:09 am
PointZer0 na razie Karina Ma ktos pomysł na imię dla szabli ? Stefan.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie Wszyscy ...^^
4laugh
Kitty nie przejmuj sie ... ja ostatniego box'a dostalem chyba w polowie stycznia ... a pink link'a to juz od wiekow nie widzialem ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Kukus dobra, zwijam się do pracy... Olka, grzecznie proszę... nie demoralizuj tutejszych chłopców... i na miłość boską zanim jakiemuś zaproponujesz w PM obciąganko sprawdź czy nie ma przypadkiem 10 lat Zamknij sie i liz stopy... jade do ciebie ... Deviancie... zobaczymy co tam masz... nie ty koledzy tego ... no jade pa ludzie... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 BeeWolf PointZer0 Lethiel ona mnie obmacooje crying crying crying Nie dziwię sie jej xd Ty no ale ja zobacz >nastawia pierś< No macnij zobacz jakies takie nie teges no nie a zobacz ona ma Okej ... Nic nie bedę macał przed zdaniem matury - takie przyżeczenie xd No to i po maturce nie pomacasz taka tradycja ... ide pa ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:10 am
PointZer0 Kitty ShadowCat ... ninja ... a ja od ok. miesiąca nie dostałam żadnego boxa crying crying Chcesz to ci dam te portki pasiaki co ja miałem w boxie... nie zarobisz na nich 100 golda... nie, dzięki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Żegnam odchodzących *krzeczy łapiąc przed twarzą poduchę*
Luuudzie no... imię. dla. stali.
dobre imie dla stali to np. Sammangelof a nie jakies polskie śmieciowate imioniska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Witajcie Wszyscy ...^^ 4laugh Quote: witaj Kiartoos 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:11 am
Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) Witam wreszcie słonko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:12 am
PointZer0 Żegnam odchodzących *krzeczy łapiąc przed twarzą poduchę* Luuudzie no... imię. dla. stali. dobre imie dla stali to np. Sammangelof a nie jakies polskie śmieciowate imioniska xp ...ŻĄDŁO GENOWEFY!!! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:12 am
Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) witaj... my się chyba jeszcze nie znamy.... *podaje łapkę* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:13 am
PointZer0 Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) Witam wreszcie słonko xd :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 ale posty szybko lecą..... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii hejka :] (net mi lazi jakby juz nie mogl XP ) Witaj ... wink :dlaczego nie moge sie przebrac ... question :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|