|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:38 am
Sei chan Ja mykam jeść, będę spowrotem popołudniu. papatki!!! sad 3maj się^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:39 am
Sei chan Ja mykam jeść, będę spowrotem popołudniu. papatki!!! pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:42 am
lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:42 am
czeeesc...nie wiem czy to tylko u mnie ale ten link jakos nie działa z planem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:43 am
idź na swój hamak i się prześpij
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:43 am
Lethiel lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink ZZzzz.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:44 am
Pisarz czeeesc...nie wiem czy to tylko u mnie ale ten link jakos nie działa z planem już działa trafiłeś na moment kiedy aktualizowałem plan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:44 am
Sayokun Pisarz czeeesc...nie wiem czy to tylko u mnie ale ten link jakos nie działa z planem już działa trafiłeś na moment kiedy aktualizowałem plan aa no to spoczko zz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:45 am
Pisarz Lethiel lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink ZZzzz.......'szeptem do latchiel' wrzućmy go do basenu to się obudzi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:47 am
.. nie on jest śpiacy Sayokun Pisarz Lethiel lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink ZZzzz.......'szeptem do latchiel' wrzućmy go do basenu to się obudzi twisted xp .. nie on jest śpiacy .... *rozglada sie po pokoju* *dostrzega kanape* *nie jest zbyt silna ale zaciaga go na kanape* uff........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 4:49 am
Lethiel xp .. nie on jest śpiacy .... *rozglada sie po pokoju* *dostrzega kanape* *nie jest zbyt silna ale zaciaga go na kanape* uff........ No a wampirek przynosi kocyk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel .. nie on jest śpiacy Sayokun Pisarz Lethiel lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink ZZzzz.......'szeptem do latchiel' wrzućmy go do basenu to się obudzi twisted xp .. nie on jest śpiacy .... *rozglada sie po pokoju* *dostrzega kanape* *nie jest zbyt silna ale zaciaga go na kanape* uff........ 'przygląda się' moja kanapa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel .. nie on jest śpiacy Sayokun Pisarz Lethiel lol... zombie !! ...... nigdy nie przytulalam zombie.... hm..... *podbiega i daje przytulasa* wink ZZzzz.......'szeptem do latchiel' wrzućmy go do basenu to się obudzi twisted xp .. nie on jest śpiacy .... *rozglada sie po pokoju* *dostrzega kanape* *nie jest zbyt silna ale zaciaga go na kanape* uff........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|