|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:11 am
Lavagetas_heqetai musze uciekac- jak cos to jestem na gg ninja - papa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:12 am
madchild *sob* Gdzie jest mój avatarek..? ;___; O.o ... gloopia gaia znowu cos psooje xp *przytuuuuuuuuul* ooooo.. nie booj sie.. niedloogo naprawią 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:13 am
Lethiel nio przeciesh zartooje wink 3nodding *klep klep po lepq* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:14 am
Lethiel madchild *sob* Gdzie jest mój avatarek..? ;___; O.o ... gloopia gaia znowu cos psooje xp *przytuuuuuuuuul* ooooo.. nie booj sie.. niedloogo naprawią 3nodding 3nodding acha.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:14 am
Lethiel madchild *sob* Gdzie jest mój avatarek..? ;___; O.o ... gloopia gaia znowu cos psooje xp *przytuuuuuuuuul* ooooo.. nie booj sie.. niedloogo naprawią 3nodding 3nodding I am ghost without the shell sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:16 am
Nerai Lethiel nio przeciesh zartooje wink 3nodding *klep klep po lepq* ... nio kaś... sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:17 am
Ozzwald Lethiel madchild *sob* Gdzie jest mój avatarek..? ;___; O.o ... gloopia gaia znowu cos psooje xp *przytuuuuuuuuul* ooooo.. nie booj sie.. niedloogo naprawią 3nodding 3nodding acha.. stare nio dobrze.. nie niedloogo xd .. ale za jakiś czas napewno sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:18 am
Nerai nio c80; ja też już uciekam ech.. papatki wpadnij jeszcze jak ci sie uda Jackopa od kompootera oderwać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:23 am
Lethiel Nerai nio c80; ja też już uciekam ech.. papatki wpadnij jeszcze jak ci sie uda Jackopa od kompootera oderwać xd Jackopa? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:24 am
Lethiel Ozzwald Lethiel madchild *sob* Gdzie jest mój avatarek..? ;___; O.o ... gloopia gaia znowu cos psooje xp *przytuuuuuuuuul* ooooo.. nie booj sie.. niedloogo naprawią 3nodding 3nodding acha.. stare nio dobrze.. nie niedloogo xd .. ale za jakiś czas napewno sweatdrop Tya, np: jutro stare To chyba pójdę się pouczyć chemii.. bo bez ciała wstyd się pokazać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:27 am
Miss_Karina Lethiel Nerai nio c80; ja też już uciekam ech.. papatki wpadnij jeszcze jak ci sie uda Jackopa od kompootera oderwać xd Jackopa? O.o to jej maly gloopi mlodszy brat xd papatki madchild
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|