|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:52 am
Ozz- no i nic Nerai- witaj whee
Letiś- dziekuuuuje za zyczonka whee i witaj koffana 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Nerai nie zgadzaja sie na kotka crying crying crying nio chyba ze tak :] 4laugh xd jak to nie zgadzaja !!??!! scream scream scream grrrrrr... przyniesiesh im takie malą slodką puszystą kooleczke i nie bedą sie mogli oprzeć :> ... mała puszysta kuleczka...
ech... crying jak by cio zawsze mozesz wpadac do mnie i do mojego malootkiego bezimiennego kociaczka 3nodding .. poloobil cie whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:53 am
Miss_Karina Ja przyszlam tylko pogratulowac zescie dobili do 10 000 stronki :3 Czesc Kari! Czemu juz nas nie odwiedzasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ozz- no i nic Nerai- witaj whee
Letiś- ni ma za co whee i witaj koffana 4laugh 4laugh whee cieshu sie ze cie widze 3nodding kompooterka nie mialam stare .. i siem stesknilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ja przyszlam tylko pogratulowac zescie dobili do 10 000 stronki :3 witaj Karinko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:55 am
Lavagetas_heqetai Nerai Lavagetas_heqetai Nerai Oooo.. słodki mały utulany Lavek whee whee whee
normalnie jak Kotek Aś.. crying
tez uwielbiam drapanie za uchem 3nodding whee i po brzuszku! xd whee po brzuszku to nawet bardziej xd mrrr 4laugh oooo wygladasz tak niewinnie... ech.. koteczek... i heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:56 am
Omega Sun Miss_Karina Ja przyszlam tylko pogratulowac zescie dobili do 10 000 stronki :3 Czesc Kari! Czemu juz nas nie odwiedzasz? Omi?! O_O co za zmiana biggrin biggrin biggrin pieknie wygladasz!!! Musialam na chwile zniknac z gai :3 no wiecie... nie musze tlumaczyc dlaczego :3 ale wrocilam... Pisiek- czesc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:58 am
Nerai oooo wygladasz tak niewinnie... ech.. koteczek... i heart cos mi sie widzi ze mooj kotek wywarl na tobie dziiiiiiiwny wplyw xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:58 am
Lethiel 4laugh whee cieshu sie ze cie widze 3nodding kompooterka nie mialam stare .. i siem stesknilam xd ja tez sie stesknilam XD whee cos sie dzialo od mojego chwilowego zniknecia? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:59 am
Lethiel Nerai oooo wygladasz tak niewinnie... ech.. koteczek... i heart cos mi sie widzi ze mooj kotek wywarl na tobie dziiiiiiiwny wplyw xd xd xd Czekaj aż mu spodnie zdejmnie ... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:59 am
Miss_Karina Lethiel 4laugh whee cieshu sie ze cie widze 3nodding kompooterka nie mialam stare .. i siem stesknilam xd ja tez sie stesknilam XD whee cos sie dzialo od mojego chwilowego zniknecia? :3 nie wiem bo jak jush wspominalam.. kompooter mialam popsooty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:00 am
Nerai oooo wygladasz tak niewinnie... ech.. koteczek... i heart mru :c] <łasi sie drapany> 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:01 am
BeeWolf_san Lethiel Nerai oooo wygladasz tak niewinnie... ech.. koteczek... i heart cos mi sie widzi ze mooj kotek wywarl na tobie dziiiiiiiwny wplyw xd xd xd Czekaj aż mu spodnie zdejmnie ... eek O.o *przechyla glowe na bok* tak myslish ?? nio nie wiem... z moim kotkiem tak nie robila xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 8:01 am
Lethiel Miss_Karina Lethiel 4laugh whee cieshu sie ze cie widze 3nodding kompooterka nie mialam stare .. i siem stesknilam xd ja tez sie stesknilam XD whee cos sie dzialo od mojego chwilowego zniknecia? :3 nie wiem bo jak jush wspominalam.. kompooter mialam popsooty xp whee ale jush naprawiony prawda? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|