|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:14 am
BeeWolf_san
PRzytula sie do Omegi ..mrał a co masz pod tym ubrankiem całuje w szyjke to co sie zazwyczaj pod ubrankami nosi- bielizne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:15 am
madchild Mogę Ci dać tylko kurteczkę 3nodding dzieki ci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:16 am
BeeWolf_san Nerai przepraaaaaaaaaaaaszam crying ależ ze mnie amatorka... sweatdrop ale postaram sie zrehabilitować ... No rzechabilituj sie ... patrz jak kolerzanka sobie radzi a raczej Kredek sobie z nia radzi ... Wiec ić go głaskać po łepku " Kredus tobie to baby trzeba " albo chociazby jakiegoś filma ... "uhahaha"
nio właśnie Illune świetnie sobie radzi 3nodding a ja sie zrehabilitowałam tajniastym kocykiem whee nie ma co Lava jest dzisiaj rozchwytywany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:17 am
Lavagetas_heqetai Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd niech teraz Nerai sie toba zajmie, bo ja juz musze isc wink ale bede wieczorem xd *glaszcze Pisia jeszcze raz i moocna przytula* papa wam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san
PRzytula sie do Omegi ..mrał a co masz pod tym ubrankiem całuje w szyjke to co sie zazwyczaj pod ubrankami nosi- bielizne ... *Macha brwiami wink : *** ... * mrał ... całuje w usteczka .... redface ... hihi... nie tego nie napisze :****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun madchild Hej wszystkim ^___^ O, Omega, nowa fryzurka? heart mala metamorfoza wink I am Jane and I'd love to ride an elephant smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn witam wszystkich 3nodding witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:19 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd niech teraz Nerai sie toba zajmie, bo ja juz musze isc wink ale bede wieczorem xd *glaszcze Pisia jeszcze raz i moocna przytula* papa wam blaugh papa wink brr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd niech teraz Nerai sie toba zajmie, bo ja juz musze isc wink ale bede wieczorem xd *glaszcze Pisia jeszcze raz i moocna przytula* papa wam blaugh Alez nie wiem czy jestem godna whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ... *Macha brwiami wink : *** ... * mrał ... całuje w usteczka .... redface ... hihi... nie tego nie napisze :**** hihi wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd niech teraz Nerai sie toba zajmie, bo ja juz musze isc wink ale bede wieczorem xd *glaszcze Pisia jeszcze raz i moocna przytula* papa wam blaugh papa wink brrpac poducha ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:20 am
Nerai nio właśnie Illune świetnie sobie radzi 3nodding a ja sie zrehabilitowałam tajniastym kocykiem whee nie ma co Lava jest dzisiaj rozchwytywany xd No ale ona sobie już idzie wiec Zciagaj ciuchy i do Przytulania marsz... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:21 am
Nerai Illune Lavagetas_heqetai Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd niech teraz Nerai sie toba zajmie, bo ja juz musze isc wink ale bede wieczorem xd *glaszcze Pisia jeszcze raz i moocna przytula* papa wam blaugh Alez nie wiem czy jestem godna whee 4laugh
jestes! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:21 am
Lavagetas_heqetai madchild Mogę Ci dać tylko kurteczkę 3nodding dzieki ci wink Ale nie dam bo tylko w bieliźnie zostanę sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|