|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:09 am
Lava, Aya i Illune... ja nie będę powtarzał po 100 razy, na listę wszyscy troje, kurde... nauczcie się liczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune to co? wymyslilas cos... :> *dalej glaszcze Pisia* 4laugh no wlasnie- wymyslilas? xd mrr blaugh Widze ze sam już sobie znalazł zajecie xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai BeeWolf_san Nerai hmmm...
eee... nie.. to nie dla mnie!
<łapie za poduche> xp No jasne, ze ci sie nie podoba ... bo zle go glaszczesz ... po głowe po glowece... przepraaaaaaaaaaaaszam crying ależ ze mnie amatorka... sweatdrop ale postaram sie zrehabilitować ...popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
madchild A skad wziął się paw? xd Btw ja chętnie zjem... jeśli tylko porządnie wysmażony ^)___(^ *wszystkożerca* . Opcy wyprodukował .... A no pewnie ze dobrze wysmarozny za co mnie masz.... biggrin ...
Kredek czy tobie nie zawygodnie na podusiach ??
Ozzy zazdroszcze ci moje 10 browarków lerzy u przemka ale on nie pije :] ... Bo wiesz... ale moze dzis sie skusi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i pewnie myslisz ze mam teraz wyrzuty sumienia... nie licz na to... jak i na to ze cie rozgrzeje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:12 am
Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:12 am
Illune Nerai przepraaaaaaaaaaaaszam crying ależ ze mnie amatorka... sweatdrop ale postaram sie zrehabilitować ...popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* lepiej nie bo mu jeszcze krzywde zrobie xp
tylko mi tu nie zamarzaj eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:13 am
BeeWolf_san madchild A skad wziął się paw? xd Btw ja chętnie zjem... jeśli tylko porządnie wysmażony ^)___(^ *wszystkożerca* . Opcy wyprodukował .... A no pewnie ze dobrze wysmarozny za co mnie masz.... biggrin ...
Kredek czy tobie nie zawygodnie na podusiach ??
Ozzy zazdroszcze ci moje 10 browarków lerzy u przemka ale on nie pije :] ... Bo wiesz... ale moze dzis sie skusi ...
hm... ja mam narazie tylko 1 ale żabka jest otwarta wiec na jednym nie skoncze... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai przepraaaaaaaaaaaaszam crying ależ ze mnie amatorka... sweatdrop ale postaram sie zrehabilitować ... No rzechabilituj sie ... patrz jak kolerzanka sobie radzi a raczej Kredek sobie z nia radzi ... Wiec ić go głaskać po łepku " Kredus tobie to baby trzeba " albo chociazby jakiegoś filma ... "uhahaha"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune popatrz jak ja to robie.... *glaszcze delikatnie Pisia po glowce* mistrzyni ja chce tak na zawsze xd słodkie.. 4laugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:14 am
Mogę Ci dać tylko kurteczkę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lava, Aya i Illune... ja nie będę powtarzał po 100 razy, na listę wszyscy troje, kurde... nauczcie się liczyć sweatdrop wybacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|