|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:01 am
Nerai Illune ojej......biedny ^^ *glaszcze* Nerai patrz trzeba mu jakas zabawe zorganizowac xd a jak! nie mozemy stać obojętnie kiedy ktoś sie nudzi! whee to co? wymyslilas cos... :> *dalej glaszcze Pisia* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm...
eee... nie.. to nie dla mnie!
<łapie za poduche> xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to sie rozbierz i ubrania pilnuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:04 am
Ozzwald to sie rozbierz i ubrania pilnuj eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:04 am
Nerai hmmm...
<łapie za poduche> xp No jasne, ze ci sie nie podoba ... bo zle go glaszczesz ... po głowe po glowece...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:05 am
Illune Nerai Illune ojej......biedny ^^ *glaszcze* Nerai patrz trzeba mu jakas zabawe zorganizowac xd a jak! nie mozemy stać obojętnie kiedy ktoś sie nudzi! whee to co? wymyslilas cos... :> *dalej glaszcze Pisia* 4laugh no wlasnie- wymyslilas? xd mrr blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san No co biggrin może chcesz Pawia ?? nieźle wyszedł wkońcu ze świerzych składnikył ... gonk
Ale kończmy tematy kulinarne bo sie głodny robie ... nie nic xd ja Cie tylko podziwiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san @-Ayu tak bracie coś nie teges ?? @-Nerai No PAW ... opcy rzucił pawia ja go usmarzyłem... musze powiedzieć ze dorodny był... A nie wiem czemu Lethiel nie chcciała wszyscy zjedli ... @-Illune no dobra nie warzne .. chcesz PAwia ?? dopiero teraz sie człowiek dowiaduje... sweatdrop xd Bee jesteś genialny xd "opcy rzucił pawia ja go usmarzyłem... " A skad wziął się paw? xd Btw ja chętnie zjem... jeśli tylko porządnie wysmażony ^)___(^ *wszystkożerca* .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Ozzwald to sie rozbierz i ubrania pilnuj eek dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:06 am
moja mama jest kochana.... bo kupila mi browara...
hm... cos kiepski rym mi wyszedl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Nerai Ozzwald to sie rozbierz i ubrania pilnuj eek dobra WOW...... xd Bee: nie dzieki, nie chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Nerai hmmm...
<łapie za poduche> xp No jasne, ze ci sie nie podoba ... bo zle go glaszczesz ... po głowe po glowece... przepraaaaaaaaaaaaszam crying ależ ze mnie amatorka... sweatdrop ale postaram sie zrehabilitować ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|