|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:23 am
Lavagetas_heqetai Nerai Lavagetas_heqetai Nerai no nie wiem czy dobrze byś na tym wyszedł.. twisted daje lekcje tak tajemnej sztuki jak LICZENIE tylko najwytrwalszym xp jestem pojetnym uczniem twisted ale ja stosuje kary cielesne! twisted Muaha!.. Muahahahahaha!
xd redface xd Oooo.. nie przejmuj sie .. wyszedł byś z tego zaledwie z KILKOMA złamaniami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:23 am
łeeeee......ja nie chce tej glupiej maski na twarzy.... crying niech ktos to zdejmie.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:25 am
M-Teen Nerai PS: właśnie sie doszkalam w łowieniu ryb eek xd ryby są głupie... xp mam dość ich cwaniakowatych ucieczek spomiedzy czerwonych lini xp stressed właśnie! co to ma znaczyć! PROTESTUJE! to jakieś... SZATAŃSKIE sztuczki eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune łeeeee......ja nie chce tej glupiej maski na twarzy.... crying niech ktos to zdejmie.... gonk tak ładniej :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:26 am
Illune łeeeee......ja nie chce tej glupiej maski na twarzy.... crying niech ktos to zdejmie.... gonk wiem co czujesz crying ni moge kfiatka zdjąć crying crying crying tio... tio... TIO SPISEK domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:26 am
Lavagetas_heqetai Illune łeeeee......ja nie chce tej glupiej maski na twarzy.... crying niech ktos to zdejmie.... gonk tak ładniej :cDjakto sciagnoles? przeciez sie nie da.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:28 am
Nerai Illune łeeeee......ja nie chce tej glupiej maski na twarzy.... crying niech ktos to zdejmie.... gonk wiem co czujesz crying ni moge kfiatka zdjąć crying crying crying tio... tio... TIO SPISEK domokun no wlasnie..... co to ma znaczyc ze czegos nie mozna zdjac..... scream ....zaraz sie udusze.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune łeeeee......ja nie chce tej glupiej maski na twarzy.... crying niech ktos to zdejmie.... gonk tak ładniej :cDjakto sciagnoles? przeciez sie nie da.... gonk jakieś zwidy chyba mam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|