|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 5:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 5:57 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai to przed zajeciami cos na wzmocnienie wez xd hormony mowisz .... xd potrzebujesz korepetycji? blaugh chyba potrzebuje..... xd to ja zapraszam serdecznie- przygotuje martini albo coś xd i nie zapomniej o stole xd ...heh, no ale wiesz ja musze na serio wykuc ten uklad nerwowo hormonalny... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 5:58 am
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai to przed zajeciami cos na wzmocnienie wez xd hormony mowisz .... xd potrzebujesz korepetycji? blaugh chyba potrzebuje..... xd to ja zapraszam serdecznie- przygotuje martini albo coś xd i nie zapomniej o stole xd ...heh, no ale wiesz ja musze na serio wykuc ten uklad nerwowo hormonalny... xd juz go grzeje coby zimno nie bylo xd spokojnie wykujemy na blache xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 5:59 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai to przed zajeciami cos na wzmocnienie wez xd hormony mowisz .... xd potrzebujesz korepetycji? blaugh chyba potrzebuje..... xd to ja zapraszam serdecznie- przygotuje martini albo coś xd i nie zapomniej o stole xd ...heh, no ale wiesz ja musze na serio wykuc ten uklad nerwowo hormonalny... xd juz go grzeje coby zimno nie bylo xd spokojnie wykujemy na blache xd no mam nadzieje :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 5:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:00 am
no badz raczej pewna 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:01 am
Lavagetas_heqetai no badz raczej pewna 4laugh ale jak ja mam kuc pijac martini ? xd blaugh nie bede sie mogla skupic... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Kukus M-Teen Pumcia Dobra !! Lece z moim ukochanym pysiem na dwór biggrin biggrin ciao eMka... wiesz co? mam dla ciebie radę odnośnie tego bannerka z proźbą o hajs... wstaw zamiast "I'll love you forever" frazę "I'll give you a head", gwarantuje, że podskoczy ci dotowalność ino mig blaugh O.o eek 'head' ? ja... jak JAK TO GŁOWE!? neutral nie podoba mi sie ten pomysł... sweatdrop hahahahahahahahahaha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai no badz raczej pewna 4laugh ale jak ja mam kuc pijac martini ? xd blaugh nie bede sie mogla skupic... blaugh dobra- to ja bede pił, wszystko jedno tylko sie mocno skup blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:03 am
No to do zobaczenia Ozz, smacznego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 6:03 am
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai no badz raczej pewna 4laugh ale jak ja mam kuc pijac martini ? xd blaugh nie bede sie mogla skupic... blaugh dobra- to ja bede pił, wszystko jedno tylko sie mocno skup blaugh na uczeniu czy na tanczeniu na stole? moze jeszcze na czyms innym? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|