|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:51 am
*puff* Avsko! *^^* *cmok dla Malkavika*
Nie, no Omi kurde balans, fantastycznie wyglądasz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 3:55 am
Delein *puff* Avsko! *^^* *cmok dla Malkavika* Nie, no Omi kurde balans, fantastycznie wyglądasz! Hejka *cmok* Eredin: Hej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:00 am
Malkavik Delein *puff* Avsko! *^^* *cmok dla Malkavika* Nie, no Omi kurde balans, fantastycznie wyglądasz! Hejka *cmok* Eredin: Hej. Ech, spać mi się chce...tylko 11 godzin spałam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:04 am
Delein Malkavik Delein *puff* Avsko! *^^* *cmok dla Malkavika* Nie, no Omi kurde balans, fantastycznie wyglądasz! Hejka *cmok* Eredin: Hej. Ech, spać mi się chce...tylko 11 godzin spałam blaugh Ja pierdziele.. ale z ciebie maniak.. ja nie umiem spac dluzej niz 8 i pol godziny.. dzis mialem budzik na 10 zeby wypoczac a obudzilem sie o 8:30.. i koniec snu.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:07 am
Malkavik Ja pierdziele.. ale z ciebie maniak.. ja nie umiem spac dluzej niz 8 i pol godziny.. dzis mialem budzik na 10 zeby wypoczac a obudzilem sie o 8:30.. i koniec snu.. razz Jak mnie ktoś/coś nie obudzi, to potrafię przespać cały dzień...poza tym tej nocy się nie wyśpię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:07 am
sweet_chii w czasie zaloby narodowej sie NIE PIJE, grzesznicy jedni... scream 1. nie jesteśmy chrześcijanami 2. nie ma ustawowego zakazu picia podczas żałoby narodowej 3. grzesznikiem jestem i o tym wiem... wszystkie grzechy pamiętam i ni wała nie żałuję... a wręcz niektóre bym powtarzał do upadłego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:09 am
nie stać mnie bym mógł sobie pozwolić na posiadanie takich konfortów jak moralność, sumienie czy bezinteresowność... sprawy się same nie pozałatwiają, rachunki nie popłacą, a kobiety nie wychędorzą [choć czasem próbują] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:10 am
Delein Malkavik Ja pierdziele.. ale z ciebie maniak.. ja nie umiem spac dluzej niz 8 i pol godziny.. dzis mialem budzik na 10 zeby wypoczac a obudzilem sie o 8:30.. i koniec snu.. razz Jak mnie ktoś/coś nie obudzi, to potrafię przespać cały dzień...poza tym tej nocy się nie wyśpię xd Za długo śpisz.. smile Ja sie budze sam przed budzikiem.. chorera razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:11 am
Delein *puff* Avsko! *^^* *cmok dla Malkavika* Nie, no Omi kurde balans, fantastycznie wyglądasz! ale z was wszystkich wazeliniarze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:11 am
Kukus sweet_chii w czasie zaloby narodowej sie NIE PIJE, grzesznicy jedni... scream 1. nie jesteśmy chrześcijanami 2. nie ma ustawowego zakazu picia podczas żałoby narodowej 3. grzesznikiem jestem i o tym wiem... wszystkie grzechy pamiętam i ni wała nie żałuję... a wręcz niektóre bym powtarzał do upadłego heart Zaiste słusznie prawisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:12 am
Kukus nie stać mnie bym mógł sobie pozwolić na posiadanie takich konfortów jak moralność, sumienie czy bezinteresowność... sprawy się same nie pozałatwiają, rachunki nie popłacą, a kobiety nie wychędorzą [choć czasem próbują] wink Bhehe.. czcijmy Kozę! Proszę nie wnosić na Gaię tego fanatyzmu niezdrowego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:13 am
Malkavik Delein Malkavik Ja pierdziele.. ale z ciebie maniak.. ja nie umiem spac dluzej niz 8 i pol godziny.. dzis mialem budzik na 10 zeby wypoczac a obudzilem sie o 8:30.. i koniec snu.. razz Jak mnie ktoś/coś nie obudzi, to potrafię przespać cały dzień...poza tym tej nocy się nie wyśpię xd Za długo śpisz.. smile Ja sie budze sam przed budzikiem.. chorera razz Trza cię tego oduczyć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:15 am
Malkavik Kukus nie stać mnie bym mógł sobie pozwolić na posiadanie takich konfortów jak moralność, sumienie czy bezinteresowność... sprawy się same nie pozałatwiają, rachunki nie popłacą, a kobiety nie wychędorzą [choć czasem próbują] wink Bhehe.. czcijmy Kozę! Proszę nie wnosić na Gaię tego fanatyzmu niezdrowego wink neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 4:15 am
Delein Trza cię tego oduczyć whee Ciebie chciałaś powiedzieć.. smile Mi to nie przeszkadza bo się wysypiam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|