|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:17 pm
Sei chan Omega Sun Sei chan No to gdzie tę garderobe robimy.*Rozgląda się dookoła* hmm.. może w jakimś wolnym pokoju? Można go przerobić na wielką szafe wink Ten jest chyba wolny*Zagląda do środka i szybko zamyka drzwi*Tam jest szczur gigant eek eek Są dwa wyjścia: 1) Sei, jesteś przecież kotkiem, zrób coś z nim wink 2) weźmy sobie inny pokój surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:18 pm
Omega Sun Sei chan Omega Sun Sei chan No to gdzie tę garderobe robimy.*Rozgląda się dookoła* hmm.. może w jakimś wolnym pokoju? Można go przerobić na wielką szafe wink Ten jest chyba wolny*Zagląda do środka i szybko zamyka drzwi*Tam jest szczur gigant eek eek Są dwa wyjścia: 1) Sei, jesteś przecież kotkiem, zrób coś z nim wink 2) weźmy sobie inny pokój surprised Wybieram drugą opcje, jestem tez wilkiem i byle czego nie jadam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:18 pm
Omega Sun Sei chan Omega Sun Sei chan No to gdzie tę garderobe robimy.*Rozgląda się dookoła* hmm.. może w jakimś wolnym pokoju? Można go przerobić na wielką szafe wink Ten jest chyba wolny*Zagląda do środka i szybko zamyka drzwi*Tam jest szczur gigant eek eek Są dwa wyjścia: 1) Sei, jesteś przecież kotkiem, zrób coś z nim wink 2) weźmy sobie inny pokój surprised *zaglada do meliny* tio tylko maly zwierzaczek 3nodding *wchodzi do pokoju* *wychodzi glaszcząc szczura*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:19 pm
Lethiel *zaglada do meliny* tio tylko maly zwierzaczek 3nodding *wchodzi do pokoju* *wychodzi glaszcząc szczura* *Patrzy na szczura*Ja bym radziłą ci go odłożyc i zwiewać bo za przyjaźnie to on nie wygląda eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:21 pm
Sei chan Lethiel *zaglada do meliny* tio tylko maly zwierzaczek 3nodding *wchodzi do pokoju* *wychodzi glaszcząc szczura* *Patrzy na szczura*Ja bym radziłą ci go odłożyc i zwiewać bo za przyjaźnie to on nie wygląda eek nieprawda whee *glasq glasq szczura* *wychodzi z pomieszczenia i wypuszcza go na dwoor* papatki szczurq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:22 pm
Lethiel *zaglada do meliny* tio tylko maly zwierzaczek 3nodding *wchodzi do pokoju* *wychodzi glaszcząc szczura* Yyy surprised Wiesz co Lethiel, weź go sobie wink Możesz go wypuścić w ogródku smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:23 pm
Omega Sun Lethiel *zaglada do meliny* tio tylko maly zwierzaczek 3nodding *wchodzi do pokoju* *wychodzi glaszcząc szczura* Yyy surprised Wiesz co Lethiel, weź go sobie wink Możesz go wypuścić w ogródku smile jush to zrobilam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:24 pm
*Wyciaga wielkie pudło z narzędziami*To teraz trzeba pokoik na garderobe przerobić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:26 pm
Sei chan *Wyciaga wielkie pudło z narzędziami*To teraz trzeba pokoik na garderobe przerobić xd to ja się może przebiorę sweatdrop . To od czego zaczynamy? Może wybudujemy jakieś półeczki i przykręcimy pare wieszaków ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:27 pm
Omega Sun Sei chan *Wyciaga wielkie pudło z narzędziami*To teraz trzeba pokoik na garderobe przerobić xd to ja się może przebiorę sweatdrop . To od czego zaczynamy? Może wybudujemy jakieś półeczki i przykręcimy pare wieszaków ? :> moge pomooc ?? proshu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:28 pm
Lethiel Omega Sun Sei chan *Wyciaga wielkie pudło z narzędziami*To teraz trzeba pokoik na garderobe przerobić xd to ja się może przebiorę sweatdrop . To od czego zaczynamy? Może wybudujemy jakieś półeczki i przykręcimy pare wieszaków ? :> moge pomooc ?? proshu whee Tak*Podaje jej wiertarkę* Trzeba te pułeczke przykręcić*Ustawia pierwszą pułkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:29 pm
ej a co ze mną sad ? tez chce sie pobawic... mam nawet kosiarke moze sie przydac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:30 pm
Sei chan Lethiel Omega Sun Sei chan *Wyciaga wielkie pudło z narzędziami*To teraz trzeba pokoik na garderobe przerobić xd to ja się może przebiorę sweatdrop . To od czego zaczynamy? Może wybudujemy jakieś półeczki i przykręcimy pare wieszaków ? :> moge pomooc ?? proshu whee Tak*Podaje jej wiertarkę* Trzeba te pułeczke przykręcić*Ustawia pierwszą pułkę* *przykręca* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 25, 2004 12:31 pm
*Sprawdza pułkę*No pierwsza już jest teraz jakieś pręty na wieszaki.
Omi załóż swoje spineczki ładnie ci w nich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|