|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:41 am
BeeWolf_san chyba wprowadze prhibicje bo nie lubie alkocholu biggrin O.o nie podpuszczaj...bo zrobimy strajk domokun mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:42 am
ok ,,, sami tego kcieliscie ... idem sobie ... paps ( i tak musze jush kończyc stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:43 am
Addik ok ,,, sami tego kcieliscie ... idem sobie ... paps ( i tak musze jush kończyc stare ) lol confused napewno bedziemy tesknic... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:48 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san chyba wprowadze prhibicje bo nie lubie alkocholu biggrin eek Bee przerazasz mnie surprised a boj sie boj i pokarz co masz pod majtkami. surprised Beeczka wez sie lepiej bimbru napij mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:52 am
gdzie Kota wywiało ? domokun
//edit: heart mnie boli.... cry to pewnie przez Januszka bo mi sie odrazu cisnienie podniosło jak sie dowiedziałam ze ta obsrana kupa przyjezdza...-_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:54 am
YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun wykluczam mozliwosc by spadl pod stol... wiec pewnie jakas sila wyzsza go odciagnela...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:54 am
YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun nie wiem... pewnie polecial gdzies na syberie.. do swojego ptoka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:57 am
Ozzwald YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun wykluczam mozliwosc by spadl pod stol... wiec pewnie jakas sila wyzsza go odciagnela... dobrze Cie widziec 3nodding heart ja ja sie boje Januszka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:58 am
YumiTao Ozzwald YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun wykluczam mozliwosc by spadl pod stol... wiec pewnie jakas sila wyzsza go odciagnela... dobrze Cie widziec 3nodding heart ja ja sie boje Januszka crying a ja sie boje Pana olgiert.. psychiatry... dziwnie na mnie patrzyl... tez sie ciesze ze cie widze... i ze nie wybuchlem sobie... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 7:59 am
Baliaur YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun nie wiem... pewnie polecial gdzies na syberie.. do swojego ptoka mrgreen pewnie zatesknił ...za rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:01 am
YumiTao Baliaur YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun nie wiem... pewnie polecial gdzies na syberie.. do swojego ptoka mrgreen pewnie zatesknił ...za rofl mrgreen sie nie smiej ja tez sie stesknilem.. ale jestrze staram sie wytrzymac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun wykluczam mozliwosc by spadl pod stol... wiec pewnie jakas sila wyzsza go odciagnela... dobrze Cie widziec 3nodding heart ja ja sie boje Januszka crying a ja sie boje Pana olgiert.. psychiatry... dziwnie na mnie patrzyl... tez sie ciesze ze cie widze... i ze nie wybuchlem sobie... heart ekem.."nie wybuchłem" czy ja wiem o co chodzi ? mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Baliaur YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun nie wiem... pewnie polecial gdzies na syberie.. do swojego ptoka mrgreen pewnie zatesknił ...za rofl mrgreen jakos 3ba sobie radzic rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:02 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun wykluczam mozliwosc by spadl pod stol... wiec pewnie jakas sila wyzsza go odciagnela... dobrze Cie widziec 3nodding heart ja ja sie boje Januszka crying a ja sie boje Pana olgiert.. psychiatry... dziwnie na mnie patrzyl... tez sie ciesze ze cie widze... i ze nie wybuchlem sobie... heart ekem.."nie wybuchłem" czy ja wiem o co chodzi ? mrgreen rofl ja sie zaraz dowiem... w telewizji powiedza co sie tak wlasciwie dzialo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 8:03 am
Ozzwald YumiTao Baliaur YumiTao gdzie Kota wywiało ? domokun nie wiem... pewnie polecial gdzies na syberie.. do swojego ptoka mrgreen pewnie zatesknił ...za rofl mrgreen sie nie smiej ja tez sie stesknilem.. ale jestrze staram sie wytrzymac... badz dzielny 3nodding jeszcze jakis rok... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|