|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:15 am
Sayokun ja mam dopiero 532 posty crying ale wszedłem na gaie po raz pierwszy w tem piątek (6 dni temu) lol to i tak świetnie ci idzie !!! *dobiega glos gdzieś z fotela* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:17 am
Lethiel Enter_Sandgirl Buu.. Ja mam dopiero 92x... masz na imie Asia ? .... hihi.... ja tesh 3nodding whee whee whee biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:17 am
Delisa Sayokun 'zmenczony siada na kanapie' ktoś jeszcze chce jekiś fotel??? scream scream ja chce wlasna kanape ^^ (zart) hmm kanapa jest moja scream scream twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:18 am
[Shinn] Lethiel Enter_Sandgirl Buu.. Ja mam dopiero 92x... masz na imie Asia ? .... hihi.... ja tesh 3nodding whee *siedząc obok Lethiel odwraca się do niej* Asia.. aha... blaugh xd ... a ty jak masz na imie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:19 am
wiem ze jestem troche ... no ... niekumata ale mozecie mi powiedziec jeszcze raz o tych listach redface sweatdrop wiem ze dostaja je osoby ktore wplaca jakas tam kwote pieniezna a potem je w gai sprzedaja albo otwieraja sweatdrop ale kiedy je sie otwiera i jak i czy ma jakies znaczenie czy list sie nazywa Thank You Letter For July 2004 a Thank You Letter For April 2004 question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:20 am
Eurina Vam Enter_Sandgirl Buu.. Ja mam dopiero 92x... Lepiej miec pare sensownych postow niz tysiace bez ladu. Popieram razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:20 am
Hey Sayokun, a wogóle doszedł do Ciebie mój PM ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:21 am
[Shinn] Hey Sayokun, a wogóle doszedł do Ciebie mój PM ? aha wszystko poprawione
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:22 am
Sayokun Delisa Sayokun 'zmenczony siada na kanapie' ktoś jeszcze chce jekiś fotel??? scream scream ja chce wlasna kanape ^^ (zart) hmm kanapa jest moja scream scream twisted Podziel się whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:22 am
Witam wszystkich. Co sŁychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:23 am
Sayokun [Shinn] Hey Sayokun, a wogóle doszedł do Ciebie mój PM ? aha wszystko poprawione Dziwne, ale nie widze poprawek o które prosiłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Sayokun Delisa Sayokun 'zmenczony siada na kanapie' ktoś jeszcze chce jekiś fotel??? scream scream ja chce wlasna kanape ^^ (zart) hmm kanapa jest moja scream scream twisted Podziel się whee pzresuwa się siadaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Witam wszystkich. Co sŁychac? Dobrze słychać mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:24 am
Kopciuszek Witam wszystkich. Co sŁychac? witaj 4laugh *macha jej z fotelika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 3:24 am
aaa kto chcialby sie wpisac do mojej ksiegi gosci na mojej stronce?? moja stronkaTroche tam nieporzadek, (na tej stronce) ale w tej chwili nie mam jak naprawic... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|