|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:33 pm
én csak lazán gyermeteg vagyok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:35 pm
A jó világ xd am egy msn címmel hátba vágsz, ha megkérlek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:37 pm
sorry...nincs....így is gépfüggő vagyok.....nem akarom ezt még fokozni msn-el..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:42 pm
MSN NÉLKÜL GÉPFÜGGŐ?! ZOMG! én imádok emesenezni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:44 pm
Hmmm....a gaia bőven elég......néha még sok is...... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:54 pm
Hungarian Aoyama A jó világ xd am egy msn címmel hátba vágsz, ha megkérlek? *Hozzá vágja a topik nevet.* Tessék, ha ennyire akarsz Gaián kívül is dumcsizni nézz bele az elérhetőségekbe. Engem pl nyugodtan fel vehetsz xd Te kis kukta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 1:57 pm
Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 3:23 pm
Hungarian Aoyama Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal Heh kis kukta... *Előkapja a bárdját és a hús lapátját meg forgatja párszor és kitartja* Állok elébe twisted cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 11:12 pm
18 lennék de csak testileg agyilag általában vagy egy 5 évesre hasonlítok vagy érzelmileg egy 30 évesre aki minden xart túlélt és már kiégett vkire stare (nem vagyok per pillanat vmi extra jó hangulatban így most a 30-as felé közelítek inkább... ) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 7:44 am
Medvelaszlo Hungarian Aoyama Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal Heh kis kukta... *Előkapja a bárdját és a hús lapátját meg forgatja párszor és kitartja* Állok elébe twisted cool *Előveszi a fakanalát meg a hattori hanzo kardot és mosolyogva mutatja hogy gyere csak te "ripacs"* whee xd Séf...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 7:47 am
napsugar 18 lennék de csak testileg agyilag általában vagy egy 5 évesre hasonlítok vagy érzelmileg egy 30 évesre aki minden xart túlélt és már kiégett vkire stare (nem vagyok per pillanat vmi extra jó hangulatban így most a 30-as felé közelítek inkább... ) crying én 16 de a lelkem akár egy 45 évesé
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:11 am
Csak velem fordul elő, hogy írogatom a vázlatot csendben órán és hirtelen felém fordul a padtársam : "hihetetlen, hogy már vagy 18 éves..." majd visszamélyed a jegyzetbe... én meg lefagyok... mindig azt mondják 12-5 évet letagadhatok.....T _ T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:13 am
Hungarian Aoyama Medvelaszlo Hungarian Aoyama Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal Heh kis kukta... *Előkapja a bárdját és a hús lapátját meg forgatja párszor és kitartja* Állok elébe twisted cool *Előveszi a fakanalát meg a hattori hanzo kardot és mosolyogva mutatja hogy gyere csak te "ripacs"* whee xd Séf... Áááá szóval kardozni akarsz? *Előhúzza hatalmas kardját a háta mögül és egy kézzel kitarta mutat Aoyama felé, miközben a másik kezét a hatlövetűjén tartja.* Nem tudom mennyire de fályfog neked. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 26, 2009 8:38 am
Medvelaszlo Hungarian Aoyama Medvelaszlo Hungarian Aoyama Ha beszolsz és gonosz leszel elverlek a fakanállal Heh kis kukta... *Előkapja a bárdját és a hús lapátját meg forgatja párszor és kitartja* Állok elébe twisted cool *Előveszi a fakanalát meg a hattori hanzo kardot és mosolyogva mutatja hogy gyere csak te "ripacs"* whee xd Séf... Áááá szóval kardozni akarsz? *Előhúzza hatalmas kardját a háta mögül és egy kézzel kitarta mutat Aoyama felé, miközben a másik kezét a hatlövetűjén tartja.* Nem tudom mennyire de fályfog neked. xp XD Naná de ne akard hogy a harcimacskáimat rád uszitsam és tudod én halhatatlan vagyok mivel VÁMPÍR vok (reméli hogy nem néztél sokk odaátot ami kjó) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|