|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:34 pm
Omega Sun sweet_chii oo!! OMI-CHAN!!! wygladasz przeslicznie!!! 4laugh dziekuje 4laugh To Wilczek mi doradzal heart no to macie dobry gust 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:36 pm
sweet_chii Kukus sweet_chii kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie? nie radzę, bo ja tam jutro służbę... a jak już pójdzieta to lepiej nie mdlejta z wyżej wymienionego powodu xp xd ty co? surprised ja Kukus aka Fallus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:36 pm
BeeWolf_san Omega Sun sweet_chii oo!! OMI-CHAN!!! wygladasz przeslicznie!!! 4laugh dziekuje 4laugh To Wilczek mi doradzal heart wielka roześmiana twarz ... pokazuje palcem Wilczek to ja ... biggrin xd scream xd No
... chi... uwarzaj na kukusa bo on dawno nie maczał ... Fallusa... dawno łądnej dziewczyny nie widział .... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:37 pm
Omega Sun sweet_chii oo!! OMI-CHAN!!! wygladasz przeslicznie!!! 4laugh dziekuje 4laugh To Wilczek mi doradzal heart coś czułem, że maczał w tym palce i nie tylko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:37 pm
Omega Sun BeeWolf_san :* ... A no z lrzejszych to mamy Wino marki wino 17,34Volcika... ale nie gwarantuje ze to to ... bo ono otwarte od 3 tygodni stoi .... Tak wiec napij sie hmmm Winka normalnego z melinianej piwnicy ! :* a to nie chce winka :* ... * patrzy jak LEje sie Voodka...* A może ...* Otwiera wielka Szafe z Alkocholami ... "KK tyle ile mam CD tyle buteleczek Alkocholi"
Chcesz coś z tad kochanie ?? Patrzy i dumnie zwdycha ale piknie nazbierałem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:38 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san :* ... A no z lrzejszych to mamy Wino marki wino 17,34Volcika... ale nie gwarantuje ze to to ... bo ono otwarte od 3 tygodni stoi .... Tak wiec napij sie hmmm Winka normalnego z melinianej piwnicy ! :* a to nie chce winka :* ... * patrzy jak LEje sie Voodka...* A może ...* Otwiera wielka Szafe z Alkocholami ... "KK tyle ile mam CD tyle buteleczek Alkocholi"
Chcesz coś z tad kochanie ?? Patrzy i dumnie zwdycha ale piknie nazbierałem ... w czasie zaloby narodowej sie NIE PIJE, grzesznicy jedni... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:38 pm
BeeWolf_san Omega Sun sweet_chii oo!! OMI-CHAN!!! wygladasz przeslicznie!!! 4laugh dziekuje 4laugh To Wilczek mi doradzal heart wielka roześmiana twarz ... pokazuje palcem Wilczek to ja ... biggrin xd scream xd No
no widzisz jaki masz dobry gust 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:39 pm
Kukus sweet_chii Kukus sweet_chii kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie? nie radzę, bo ja tam jutro służbę... a jak już pójdzieta to lepiej nie mdlejta z wyżej wymienionego powodu xp xd ty co? surprised ja Kukus aka Fallus niemoralni... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ... * patrzy jak LEje sie Voodka...* A może ...* Otwiera wielka Szafe z Alkocholami ... "KK tyle ile mam CD tyle buteleczek Alkocholi"
Chcesz coś z tad kochanie ?? Patrzy i dumnie zwdycha ale piknie nazbierałem ... te te te... a co się stało z resztą? te też wyniósł Ozzwald?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Omega Sun sweet_chii oo!! OMI-CHAN!!! wygladasz przeslicznie!!! 4laugh dziekuje 4laugh To Wilczek mi doradzal heart no to macie dobry gust 4laugh Dziekujemy wink
A ta minka niżej to co ??
@KK ... EEee no nie przypominam sobie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 1:06 am
Chorera.. wyłączyli Ragnaroka z okazji pogrzebu..
Witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|