|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:05 pm
Pumcia Kukus Vykk Kukus now playing: Coma - Piosenka pisana nocą [5:33] nice 3nodding ...dobry gust razz nie mów tego przy Bee, bo się zaraz wdamy w dyskusję na temat kobiet blaugh HEHEHE Cześć Pup[m]ciu My sie nie znamy Bee jestemm nie Be ze fe tylko bee... o tak wiesz bzy jak no .. mała w prazki... Ale miło mi ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:05 pm
Kukus nie podoba mi się twój nowy image sad wcale nie musi, mi sie ma podobac nie Tobie wink A wlasciwie dlaczego Ci sie nie podoba? Z jakiegos konkretnego powodu czy tylko dlatego, ze mnie nie lubisz blaugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:08 pm
BeeWolf_san Pumcia Kukus Vykk Kukus now playing: Coma - Piosenka pisana nocą [5:33] nice 3nodding ...dobry gust razz nie mów tego przy Bee, bo się zaraz wdamy w dyskusję na temat kobiet blaugh HEHEHE Cześć Pup[m]ciu My sie nie znamy Bee jestemm nie Be ze fe tylko bee... o tak wiesz bzy jak no .. mała w prazki... Ale miło mi ...to teraz wytłumaczę o co chodziło przedmówcy... bo tu nie chodzi że Bee jest be w znaczeniu, że jest "ble" czy innego rodzaju "fu" no może trochę "ćwe robalu" ale to tylko dlatego, że on jest Bee w znaczeniu, że "bzzzzz" tudzież "gzzzzzzzzzz" ale tak na serio to on jest GzoPies blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:11 pm
Omega Sun heart czesc :*
nie, dzieki- bedzie wiecej dla Was heart Całuje w usteczka :*
O nas sie nie martw ...* Macha brwiami *... ja dbam o zaopatrzenie to sie nie skończy, *... Wyciaga z włosów jeszcze 2 flaszeczki no prosze dobre ... pierwsza sie zwie "Abstynent 65Voltów" A druga nie widze nie ma etykietki ... ale napewno dobra wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:11 pm
Omega Sun Kukus nie podoba mi się twój nowy image sad wcale nie musi, mi sie ma podobac nie Tobie wink A wlasciwie dlaczego Ci sie nie podoba? Z jakiegos konkretnego powodu czy tylko dlatego, ze mnie nie lubisz blaugh ? bo mi nie pasuje jakoś tak wizualnie, a fakt iż mam wspomniane gazy o właściwościach zajebardzo uniemilających życie to jestem marudny... a to że cie nie lubię toś sobie sama wmówiła, ja tylko mówiłem, że jesteś nieogarnięta, ale nie że cie nielubię, bo cię lubię [przede wszystkim informować o rzeczach, których nie chcesz wiedzieć oraz dręczyć]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:14 pm
BeeWolf_san heart Całuje w usteczka :* O nas sie nie martw ...* Macha brwiami *... ja dbam o zaopatrzenie to sie nie skończy, *... Wyciaga z włosów jeszcze 2 flaszeczki no prosze dobre ... pierwsza sie zwie "Abstynent 65Voltów" A druga nie widze nie ma etykietki ... ale napewno dobra wink
nie wątpię, że dobra ale ja się zastanawiam czemu ona taka ruda... pędzona na myszach czy znów kupowałeś na mecie u Rysia zapominajac, że on ma zardzewiały kran i mu z kazdej czystej wychodzi bezwolnie Whisky eek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:15 pm
kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:17 pm
sweet_chii kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie? nie radzę, bo ja tam jutro służbę... a jak już pójdzieta to lepiej nie mdlejta z wyżej wymienionego powodu xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie? hejka Chii whee ...ja bym poszedl gdybym byl w wawie ale ze jestem w lodzi to sie nie udziele zbytnio w tym temacie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Omega Sun A wlasciwie dlaczego Ci sie nie podoba? Z jakiegos konkretnego powodu czy tylko dlatego, ze mnie nie lubisz blaugh ? bo mi nie pasuje jakoś tak wizualnie, a fakt iż mam wspomniane gazy o właściwościach zajebardzo uniemilających życie to jestem marudny... a to że cie nie lubię toś sobie sama wmówiła, ja tylko mówiłem, że jesteś nieogarnięta, ale nie że cie nielubię, bo cię lubię [przede wszystkim informować o rzeczach, których nie chcesz wiedzieć oraz dręczyć] Taa i lubisz mi robic na zlosc, bo tyle razy Cie prosilam abys mnie nie wtajemniczal w szczegoly swojej fizjologii bo mnie to niespecjalnie interesuje xp No tak, wmowilam sobie xp Widocznie jestem malo bystra bo powinnam sie domyslec, ze gnebienie mnie i ciagle zlosliwosci pod moim adresem to przejawy Twojej bezgranicznej sympatii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san heart Całuje w usteczka :* O nas sie nie martw ...* Macha brwiami *... ja dbam o zaopatrzenie to sie nie skończy, *... Wyciaga z włosów jeszcze 2 flaszeczki no prosze dobre ... pierwsza sie zwie "Abstynent 65Voltów" A druga nie widze nie ma etykietki ... ale napewno dobra wink
nie wątpię, że dobra ale ja się zastanawiam czemu ona taka ruda... pędzona na myszach czy znów kupowałeś na mecie u Rysia zapominajac, że on ma zardzewiały kran i mu z kazdej czystej wychodzi bezwolnie Whisky eek blaugh Miłosc do Vodki to miłosc prawdziwa tylko szkoda ze nie odwzajemniona..
Nie nie kupowałem u Rysia ani nie jest pedzona na myszach, Pamientasz AAaa nie ty nie pamientasz wiec nawet lepiej łykaj i nie marudź ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:19 pm
sweet_chii kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie? mam troche daleko........ (i z tego powodu zadzgam tego kota)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:20 pm
Omega Sun No tak, wmowilam sobie xp Widocznie jestem malo bystra bo powinnam sie domyslec, ze gnebienie mnie i ciagle zlosliwosci pod moim adresem to przejawy Twojej bezgranicznej sympatii wink no widzisz? trochę czasu ci to zajęło... ale wreszcie się domyśliłaś blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:21 pm
opcy sweet_chii kto idzie jutro na plac Pilsudzkiego w Warszawie? mam troche daleko........ (i z tego powodu zadzgam tego kota) o to opcy jakiego "used to know"w masce i morderczymi zdolnosciami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|