|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:55 pm
Vykk Lethiel znikam śpioolkać crying papatki papatki... kukus az boje sie spytac gdzie go moge zastac.,..bo sie spodziewam odpowiedzi ze u ciebei w majtkach xd wiesz, ja należę do tej nielicznej grupy mężczyzn, którzy nie nadają swego fallusowi imienia... a wręcz mnie się całego utożsamia z moim fallusem, co też ilustruje fakt iż Bee zwraca się do mnie "Fallusie na kaczych nóżkach" Mariana można teraz zastać w hufcu z pewną harcerką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:55 pm
Kukus BeeWolf_san Kukusiku widziałem na poprzedniej stronie, ze chcesz porozmaiwac o kobietach :]? *stawia litra Finlandii na stole* ano chcę wink co sądzisz o tej? heart Absolutnie, Wyborowa, Finka z niej, co myślisz abysmy we dwoje połyneli na niej na zjazd Apsolwentów. Może spotkamy tam Więcej takich Fineczek ?
Opcy to na co czekamy rozbierajmy ja .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:57 pm
ja też was już opuszcze - padam ze zmęczenia xp *wzdycha* pa Bee, pa Kukus, pa opcy, pa VyQ :3 *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ja też was już opuszcze - padam ze zmęczenia xp *wzdycha* pa Bee, pa Kukus, pa opcy, pa VyQ :3 *wychodzi* pa hej Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie podoba mi się twój nowy image sad now playing: Josie nad the PUSSYcats - You're a Star
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ja też was już opuszcze - padam ze zmęczenia xp *wzdycha* pa Bee, pa Kukus, pa opcy, pa VyQ :3 *wychodzi* PA kobieto czymaj sie beretu.
Vyk Kukus to Fallus i jego Fallus to on sam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:00 pm
BeeWolf_san Opcy to na co czekamy rozbierajmy ja .kogo.......???.....w sumie niewazne....... jasne ze rozbieramy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:00 pm
ide spac... dobranoc wszystkim 3nodding papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:01 pm
Kukus Vykk Kukus now playing: Coma - Piosenka pisana nocą [5:33] nice 3nodding ...dobry gust razz nie mów tego przy Bee, bo się zaraz wdamy w dyskusję na temat kobiet blaugh HEHEHE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 3:02 pm