|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:07 pm
opcy moja glowa zawsze do twoich uslug xd yay !!! 4laugh xd witaj Vykkoś whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:07 pm
M-Teen Kukus M-Teen Kukus, własnie zwerbowałam nowego uzytkownika - moją kumple z klasy własnie wyslala request czy cos takiego co pozwala sie zaisac do gildii ^^' zaraz ogarnę... ładna? ile ma lat? gdzie mieszka? blaugh tam gdzie ja biggrin biggrin biggrin w Katowiacach 14 lat [ekhem ja mam 15 ale ona przyslza do naszej klasy o rok wczesnije wink * no i hmm powiem ci, że ma buske nawet nawet wink i jest straaaaaaaaasznie wysoka 181 cm przy czym ja mam 163 cm! biggrin biggrin biggrin XDDDDD to ja już odbijam od dalszych czynności zaczepnych... poniżej mojej granicy znacznie... ide obadać panel moderatorski, żeby jej furtkę otworzyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
yay...... wreszcie sie zaczal kawalek sciagac....... dj vadim - she who is tested (feat yarah bravo) *skacze jak idiota*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:14 pm
Irinn ehhh... stanowczo za długo mnie tu nie było... nikt mnie nie pamięta sweatdrop no ale c�ż... bywa... ja jestem w miare nowy wiec jestem usprawiedliwiony..... z drugiej strony masz racje jestem winny!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:15 pm
opcy yay...... wreszcie sie zaczal kawalek sciagac....... dj vadim - she who is tested (feat yarah bravo) *skacze jak idiota* ja nie skaczę blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy yay...... wreszcie sie zaczal kawalek sciagac....... dj vadim - she who is tested (feat yarah bravo) *skacze jak idiota* heh ja sciagnalem sobie ostatni album Perfect circle razz i tez sie babralem ze sluchaniem bo przez 3 doby prawie na okraglo jak bylem przy kompie razz w tle..IRA"zarapiana impreza"-polecam mfajnyu texik... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy yay...... wreszcie sie zaczal kawalek sciagac....... dj vadim - she who is tested (feat yarah bravo) *skacze jak idiota* O.o .... piiiiiiiiiiiiisk !!! *trzyma sie kurczowo jego wlosoow* bo spadne !! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:16 pm
Siemka wszystkim!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:17 pm
Lethiel opcy yay...... wreszcie sie zaczal kawalek sciagac....... dj vadim - she who is tested (feat yarah bravo) *skacze jak idiota* O.o .... piiiiiiiiiiiiisk !!! *trzyma sie kurczowo jego wlosoow* bo spadne !! crying he-he-he blaugh co za .. funny widok XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:17 pm
Pumcia Siemka wszystkim!! biggrin biggrin witaj .. milo cie poznać jestem Lethi whee *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:18 pm
Pumcia Siemka wszystkim!! biggrin biggrin SIEMA MARIJKA! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 2:18 pm
Lethiel opcy yay...... wreszcie sie zaczal kawalek sciagac....... dj vadim - she who is tested (feat yarah bravo) *skacze jak idiota* O.o .... piiiiiiiiiiiiisk !!! *trzyma sie kurczowo jego wlosoow* bo spadne !! crying *przestaje skakac* zapomnialem ze siedzisz mi na glowie...... sweatdrop @Pumcia: Witam....... ehem....... kim jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|