|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:58 pm
M-Teen hmm Kaku ja powiedział 'hej..' i na to odpowiedzialy 3 osobki, takze i 3 powtalam aczkolwiek widze, ze jesli jest na sali Kukus baź inna osoba na wyższym szczeblu nalezy reż się do niej zwracać nawet jeżeli ta osoba sie nie przywitała 3nodding sweatdrop bede teraz pamietac biggrin ja się nigdy nie witam, bo to strata czasu... od razu włączam się do dyskusji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus M-Teen Kukus M-Teen Cześć opcy, Kaku, Ere smile co? a mnie nie przywitasz, kurde? masz minucha jak stąd tam i spowrotem scream oj Kukusku nie gniewaj się wink Przepraszam smile *głasku głasku po czuprynce* gdzie mnie z temi rencami do misternie poczochranej fryzury, kurde... 7 godzin to układałem, a ty się wbiłaś i zepsułaś *speszona* ehm.. sweatdrop *szybko zabiera 'RENCE' (komentarz: aaaaa gonk jak ja mogłam tak napisać XP XD) i gramoli sie na swoj fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Irinn witam wszystkich 3nodding witaj smile znam cie? blaugh bo cos nie kojarze... hmm Kaku ja powiedział 'hej..' i na to odpowiedzialy 3 osobki, takze i 3 powtalam aczkolwiek widze, ze jesli jest na sali Kukus baź inna osoba na wyższym szczeblu nalezy r�wnież się do niej zwracać nawet jeżeli ta osoba sie nie przywitała 3nodding sweatdrop bede teraz pamietac biggrin co tu duzo opowiadac...... jestes winna...... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 12:59 pm
opcy Irinn witam wszystkich 3nodding witam...... kim jestes? Trudno powiedzieć ale kims napewno blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:02 pm
Irinn opcy Irinn witam wszystkich 3nodding witam...... kim jestes? Trudno powiedzieć ale kims napewno blaugh w kazdym razie ja jestem opcy *podaje lape* i jestem winny..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:02 pm
*leżąc wygodnie na swym wielofunkcjonalnym fotelu przeciera oczy* *rozmazała sie* *wyciaga ze swego koszyka lusterko* *przeglada sie* siet.. rozmazłam sie .. ale.. co mi tam *doklada lusterka *wylegiwuje sie nadal na fotelu* *przymyka zmeczone oczy* uhm.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:06 pm
Irinn M-Teen Irinn witam wszystkich 3nodding witaj smile znam cie? blaugh bo cos nie kojarze... hmm Kaku ja powiedział 'hej..' i na to odpowiedzialy 3 osobki, takze i 3 powtalam aczkolwiek widze, ze jesli jest na sali Kukus baź inna osoba na wyższym szczeblu nalezy r�wnież się do niej zwracać nawet jeżeli ta osoba sie nie przywitała 3nodding sweatdrop bede teraz pamietac biggrin no chyba sie nie znamy blaugh Irinn jestem *wyciąga łapke zeby sie przywitac* *wyciaga rowniez* hello
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:07 pm
opcy Irinn opcy Irinn witam wszystkich 3nodding witam...... kim jestes? Trudno powiedzieć ale kims napewno blaugh w kazdym razie ja jestem opcy *podaje lape* i jestem winny..... wink Irinn blaugh miło mi blaugh *sciska lapke* eee... winny czego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:14 pm
Irinn opcy w kazdym razie ja jestem opcy *podaje lape* i jestem winny..... wink Irinn blaugh miło mi blaugh *sciska lapke* eee... winny czego?? wszystkiego....... jestem taki "generic guilty person"......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:18 pm
lurkuj lurkuj..... moze cos znajdziesz ciekawego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:18 pm
opcy Irinn opcy w kazdym razie ja jestem opcy *podaje lape* i jestem winny..... wink Irinn blaugh miło mi blaugh *sciska lapke* eee... winny czego?? wszystkiego....... jestem taki "generic guilty person"...... milutko blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 07, 2005 1:19 pm
opcy Irinn opcy Irinn witam wszystkich 3nodding witam...... kim jestes? Trudno powiedzieć ale kims napewno blaugh w kazdym razie ja jestem opcy *podaje lape* i jestem winny..... wink a ja Kukus i jestem browarowo-wódeczkowy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|